marți, 19 februarie 2013

Momente de inspiratie

Stim cu totii ca sunt rare, pe cat de rare, pe atat in schimb de bune si care iti ridica moralul in cel mai pur si natural mod posibil. Sunt acele dimineti in care timpul parca se dilata de-a lungul unei ore, si in care cu ajutorul unui gand bun al tau sau al altei persoane catre tine, iesi inspirat pe usa spre serviciu/facultate, etc, stiind deja ca soarele este rasarit si straluceste pentru tine.

Inspiratia nu vine chiar atat de des pe cat ne-am dori-o...si eu, personal nu am descoperit inca o metoda pentru a mi-o antrena, dar imi place sa cred ca printre minunatele taine ale subconstientului nostru, exista si asa ceva, pentru ca in fond si la urma urmei folosim doar maximum 10% din potential.

Si DA, cu siguranta in momentele de inspiratie, pur si simplu stii ca o zi frumoasa si plina de realizari urmeaza...sau daca nu, ai sanse destul de mari sa ti-o construiesti singur cu eforturi mici.

Voi cat de mult pretuiti inspiratia ?  Eu cu siguranta imi pot da seama cand imi lipseste...

2 comentarii:

  1. Îmi place să cred că am o relaţie bună cu inspiraţia. Literar vorbind, chiar dacă este vorba despre poezie sau proză. Totuşi, nu o grăbesc niciodată, nu îi impun reguli absurde şi nici vreun program anume. Mă bucur din plin cănd mă vizitează şi încerc (nu ştiu dacă reuşesc întotdeauna) să fiu o gazdă cât mai politicoasă.
    Toate cele bune, Andrei, din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Cristian. La buna recitire :)

    RăspundețiȘtergere