duminică, 16 septembrie 2012

Sa zambim !

Timpurile in care traim deseori ne fac sa uitam un lucru foarte simplu si totusi esential al existentei noastre...ZAMBETUL...acel gest care ne face intotdeauna mai fericiti si mai buni.

Da, imi place sa zambesc, uneori putin prea mult in mod sarcastic, cu privire la toate lucrurile inutile si problematice, dar care totusi nu ar trebui sa se regaseasca atat de mult printre noi. Daca toti am acorda la fel de multa atentie si unui zambet, sunt convins ca atmosfera si relationarea dintre oameni ar fi cu totul alta.

Cei de la Colgate Romania, alaturi de Crucea Rosie au dus mai departe aceasta idee a zambetului. Astfel ca, pentru fiecare zambet incarcat prin intermediul aplicatiei lor, un produs va fi donat in contul celor de la Crucea Rosie.

Campania poate fi realizata de oricine, iar pentru detinatorii de bloguri, Chinezu s-a gandit deja la o provocare. Daca v-ati decis sa o acceptati, pasii sunt urmatorii :

1. Incarcati o poza cu voi zambind in aplicatie si apoi impartasiti aceasta oportunitate catre prieteni si cunostinte, pentru ca vom avea nevoie de cat mai multe persoane zambitoare.

2. Scrieti pe blogurile voastre despre aceasta initiativa, indemnand oamenii sa zambeasca si sa isi incarce fotografiile in aplicatie. Cu cat mai multe zambete, cu atat mai multe produse donate catre Crucea Rosie !

3. Si nu in ultimul rand, sa incercam sa zambim mai des ! E gratuit si poate lumea din jurul nostru si nu numai va deveni pe zi ce trece mai binedispusa !

A, da...si subsemnatul ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu