vineri, 21 septembrie 2012

Au (re)inceput serile magice din Europa !

Serile precedente ne-am bucurat de un nou sezon din magia fotbalului european ! Da, au reinceput atat Champions League cat si Europa League, competitii in care avem si noi reprezentantele noastre.

Dar toate la timpul lor...marti seara preferatul meu (chiar daca nu a fost cum speram eu) a fost meciul dintre Real Madrid si Manchester City, unul destul de echilibrat, atat pe foaie cat si in teren. Pana in minutul '69, fazele de poarta au alternat, insa nici un gol nu fusese marcat. Dupa ce au deschis scorul si au preluat conducerea in 2 randuri, cei de la City s-au vazut infranti in ultimele 5 minute, dupa ce Realul a dat 2 goluri fabuloase, scor final 3-2.

Miercuri, CFR Cluj, a facut un meci de senzatie la Braga, fosta finalista a Europa League din sezonul 2010-2011, reusind sa invinga cu un neverosimil 2-0, avand de asemenea si alte ocazii importante.

Aseara, in meciul Stuttgart - Steaua din Europa League, scorul a ramas egal, 2-2, dupa ce formatia romaneasca a intors scorul si era foarte aproape.de o victorie mare. 

Asteptam in continuare partide interesante si speram ca primavara sa ne aduca macar o echipa in fazele superioare ale celor mai mari competitii europene de fotbal. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu