vineri, 10 august 2012

Rasnov(partea 1) - Hanul Lupilor

Si, da, m-am intors din nou pe plaiurile minunate cale capitalei, inapoi la treaba, ca doar, deh, in 2 zile incepe Bucharest Summer University 2012 ! Zilele acestea 3 mi le-am petrecut alaturi de cativa prieteni in apropiere de Rasnov, la ceea ce se numeste Hanul Lupilor !

Ca peisaj, ii acord un binemeritat 10, datorita amplasamentului din natura, locatia nefiind inconjurata decat de cateva case in constructie si de platouri. Ca locatie, ii acord un rezonabil 7, datorita izolarii de lume, datorita celor 5 sau 6 km pe care ii strabateai cu masina pe un drum de tara, si bineinteles datorita faptului ca daca aveai nevoie de ceva, fie apelai la cei de la hotel, fie mergeai in oras. Iar ca tratare si conditii, Hanul Lupilor intampina urmatoarele aspecte : este dotat superb in camere pentru cele 3 stele pe care le are. Zice-se in oferta ca biliardul, tenis de masa, si sala de fitness, alaturi de piscina si echitatie fac ceva sublim din aceasta locatie. In realitate, cele descrise putin mai sus nu sunt chiar la cel mai inalt nivel, asa ca sa zicem ca mediu ar fi ok. O alta problema este ca portile se manevreaza electric daca cei de la receptie sunt pe acolo. Ei cam au grija sa fie, pana pe la un 22:30 - 23:00, cand brusc nu mai gasesti pe nimeni, receptia este inchisa, la fel si accesul la frigider si deci, esti cam captiv in perimetrul zonei.

Ar mai fi de mentionat faptul ca luminile sunt surprinzator de stinse noaptea, asa ca daca treci intamplator pe langa Hanul Lupilor, poti avea senzatia, fara nici un fel de problema, ca nu locuieste nimeni acolo. Adaugand si la tratare si conditii cu un 10 pe camere si 5 pe receptie, rezulta un simpatic 7,5.

Ceea ce compenseaza insa, dincolo de toate, este atmosfera de afara, atat ziua cat si noaptea, foisorul la care te poti relaxa si noaptea, aspectul rustic al hanului, acesta fiind in mare parte construit din lemn, si bineinteles, un paznic de netrecut, sub forma unui caine incredibil de destept.

Imi pare rau momentan ca nu am cum sa descarc pozele in laptop, dar voi reveni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu