miercuri, 15 august 2012

Printre altele...

Plimbarea de aseara prin Bucuresti, cu autobuzele cu etaj de la Bucharest City Tour (de care voi povesti ulterior si in rezumatul celei de-a doua zi de la BSU), m-a facut sa ma simt impresionat in primul rand de ce lucruri frumoase avem in Romania, dar in urmatorul moment, primul gand se reducea la faptul ca din 2 ani petrecuti aici, nu cred ca vizitasem nici pe sfert obiectivele turistice respective si care sunt de o frumusete aparte.

Nu e prima data cand lucruri de genul acesta te pun serios pe ganduri...e putin abstract sa vezi ca in viteza cu care suntem obisnuiti, fiind tot timpul prinsi in tot felul de activitati, nu ne mai facem timp pentru noi decat foarte putin, uneori spre deloc. De prea multe ori alegem sa ne petrecem acele 2-3 ore ramase seara facand cu totul altceva decat acele lucruri care ne-ar putea infrumuseta starea de spirit si hrani gandurile.

Si ma gandesc ca poate de aceea, dupa o lunga perioada, atunci cand te intalnesti cu cei apropiati si faci cateva lucruri care conteaza atat pentru ei, cat si pentru tine, impreuna, bateriile sunt incarcate la nivelul la care o poti lua de la capat, impins de la spate de o putere spirituala accentuata.

Deci, cum stam cu lucrurile importante ale carierei si cum stam cu pasiunile si timpul liber ?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu