duminică, 12 august 2012

Ce vezi prima oara intr-un aeroport ?

Ma uitam astazi atent la aproape fiecare persoana ce iesea de la bagaje din aeroportul Otopeni, in timp ce ii asteptam pe cativa din participantii de la Bucharest Summer University 2012. Nu mai calcasem intr-un aeroport de aproape 2 ani, de cand cu prima si singura mea iesire din tara, intr-o excursie de vizitarea a Parlamentului European, la Bruxelles.

Revenind la ideea postului, stand cu pancartele de welcome cu numele participantilor pe ele, am inceput sa observ la un moment dat, in timp ce cautam din priviri orice fel de fata prietenoasa, ce parea a-si recunoaste numele, emotiile de pe fetele celor care ieseau din zona bagajelor si cautau la fel de repede, pe cineva cunoscut.

Majoritatea dintre cei veniti erau asteptati...de prieteni, de familie, de sot/sotie plus minus copii. Bucuria tuturor era la cote inalte. Pareau ca nu s-au mai vazut de ceva vreme. O mica dezamagire in schimb se intrezarea pe chipurile celor ce paseau incet, asteptand parca sa ii recunoasca cineva din priviri, dupa care plecau mai departe vazandu-si de treburile si gandurile lor.

Una peste alta, o mica experienta interesanta de psihologie si faptul ca am reusit sa aduc cu bine 5 participanti catre destinatie, te fac sa te gandesti la cateva lucruri care conteaza in astfel de situatii...

Si da, desi posibilitatile de transport au evoluat iar timpul s-a redus semnificativ, intalnirile de altadata cu cei dragi, nu par a fi la fel de lungi si frecvente...


Sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu