sâmbătă, 14 iulie 2012

Retrospectiva an universitar 2011-2012

Da...vreau de ceva vreme sa incep acest post(sau ma rog, aceasta serie de posturi...vedem cum evolueaza lucrurile), insa cautam din nou metode specifice si un perfect-timing(cum ar zice englezul) care sa ma (re)introduca in atmosfera acelor momente, in speranta de a-mi conferi destula inspiratie si a asterne cateva "cuvinte potrivite" despre o noua pagina din ceea ce poate numi drumul pe care merg.


Asa...sa vedem, anul 2, cel de mijloc de la ciclul licenta al facultatii pe care o urmez, Administrarea Afacerilor(cu predare in limbi straine), sub egida Academiei de Studii Economice din Bucuresti...un an esential, capital, in care dezvoltarea mintii, gandirii economice si strategice, precum si revelarea(ca sa zic asa) a unei experiente memorabile, a avut loc.


Si acum mi-e greu sa incerc sa exprim aceste multe lucruri importante in cateva cuvinte, mai ales ca vorbim despre cateva domenii separate. Asa ca da, probabil acest post va deveni unul introductiv si in acelasi timp de revizuit momente, si apoi, urmatoarele posturi vor aduce cate ceva din fiecare aspect pe care l-am dezvoltat, care este in proces, sau care se vrea dezvoltat in vremea ce vine.


In esenta, pentru a lasa loc de povesti cu detalii pentru viitoarele articole, pentru mine acest an a fost unul extraordinar din multe puncte de vedere, ma bucur ca Domnul m-a ajutat sa realizez aceste cateva lucruri importante pentru mine si nu numai, si ca am mereu sustinere din partea familiei cat si a celor apropiati. Vorbind despre aceeasi perioada a anului trecut, cu siguranta incep sa imi dau seama cate lucruri capata mai mult sau mai putin accent timp de 1 an si este intotdeauna interesant sa iti vezi gandurile, asteptarile si rezultatele dintr-un interval.


Ma bucur ca am inceput acest capitol, voi reveni cu noi povesti. Seara frumoasa !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu