miercuri, 11 iulie 2012

Cum am obtinut "cheia" facultatii

Printre cursuri, seminarii, conferinte, proiecte si alte lucruri de gen care se intampla de obicei prin facultati, in Academia de Studii Economice din Bucuresti, poti realiza, daca iti doresti si ai initiativa, multe alte lucruri, implicandu-te la nivel de voluntariat in asociatii studentesti unde poti castiga experienta foarte utila pentru viitoarea cariera, confruntandu-te cu organizari de proiecte, evenimente, coordonari de echipe si asa mai departe. Toate acestea sunt menite sa te puna intr-o postura mult mai practica si de a te face mai pregatit pentru ceea ce va urma.


Dar asta e alta poveste, pe care o voi detalia intr-un post viitor, cand voi analiza putin ce am mai facut in acest frumos an universitar, care tocmai s-a incheiat. Referitor la acest aspect, am avut onoarea ieri sa particip la Festivitatea de Absolvire a studentilor de anul III si 2 de Master ai facultatii la care studiez, Administrarea Afacerilor(cu predare in limbi straine) din cadrul ASE. Dupa cum se obisnuieste, reprezentantul-absolvent al anul III preda mai departe "stafeta" (in acest caz cheia facultatii) reprezentantului anului II(recte eu). 


Trebuie sa recunosc ca am fost foarte onorat sa primesc aceasta distinctie, mai ales ca imi place foarte mult facultatea la care studiez, si care este inconjurata si condusa de oameni inteligenti si determinati, cu orizonturi largi. Dincolo de momentul meu(ca sa zic asa), am avut de asemenea privilegiul de a vizita pentru prima oara Domeniul Stirbey, si de a obtine cat de cat un preview pentru ceea ce ma va astepta la anul, in organizarea festivitatilor de absolvire, a balului si a cine stie ce alte lucruri, care se vor ramase in amintirea a sute de oameni.


Dincolo de asta, m-am simtit foarte bine, s-au intamplat vreo cateva lucruri noi ieri(si pot denumi cel putin 3), si probabil, daca suntem sanatosi, o sa va povestesc si cronica procesului invers, cu mine in proces de absolvire, dand mai departe acest simbol, cheia facultatii.


P.S.: Voi reveni cu imagini, pe masura ce vor fi disponibile !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu