luni, 9 iulie 2012

Cu mai multa sau mai putina ploaie la Wimbledon

Am vizionat cu placere finala masculina a turneului de tenis de mare slam de la Wimbledon. Eram destul de curios daca Andy Murray, impins de la spate de fanii de acasa, va reusi sa scoata un rezultat mai mult sau mai putin supriza si sa ii "fure" de sub nas titlul lui Federer.


Setul 1 a fost interesant cu un Andy Murray mai stapan pe el si cu un Federer cu multe greseli nefortate, lucru ce i-a adus pierderea acestuia. In setul 2, balanta s-a mai echilibrat putin, urmand ca ploaia care a intervenit sa aduca mai multa prospetime atat in atmosfera, cat si in jocul elvetianului, care pleca acum de la 1-1 la seturi.


Dupa reluarea jocului, Roger a reusit in urmatoarele 2 seturi sa rezolve meciul si sa isi adauge in palmares al 7-lea titlu de la Wimbledon, si de asemenea al 17-lea trofeu de mare slam, redevenind nr.1 ATP.


Desi sunt fan Novak Djokovic, pot spune ca jocul lui Federer ramane inca respectabil si admirabil peste ani, mai ales ca acest om a dominat atat timp acest sport interesant, iar duelurile oferite alaturi de adversari precum cei de mai sus sau ca Nadal, Tsonga, Leyton Hewitt, etc, au facut deliciul publicului.


Nu ramane decat sa admiram "splendoarea in iarba" in continuare ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu