vineri, 6 iulie 2012

American reunion

Am vazut intr-un final(de multa vreme asteptam momentul) American Reunion(cel mai nou film din seria American Pie), ce (re)aduna impreuna cei mai cunoscuti, renumiti si amuzanti actori din toata seria, care reuneste, daca nu ma insel, alaturi de acest ultim metraj, 9 bucati din placinta americana cu care ne-am obisnuit.


Actiunea se petrece in modul clasic al primelor 3 filme, cand gasca "maturizata", alaturi de familii, se reintoarce in orasul care a facut-o celebra cu ocazia reuniunii de ani de zile de la terminarea liceului. Bineinteles ca fostele localuri, obiceiuri sau persoane apropiate vor avea un efect "de reintinerire" asupra eroilor nostri, asa ca totul se transforma intr-o forma actualizata a petrecerilor de altadata, de la care bineinteles, Stiffler, nu poate lipsi.


Povestea este si probabil va ramane una din cele mai tari realizate, in opinia mea bineinteles, capodopere de la Hollywood, asa ca cel mai probabil, intr-o zi ploioasa sau plicticoasa o sa (re)iau toata seria la revazut intr-un maraton de filme. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu