luni, 30 iulie 2012

Am reprezentat cu mandrie si anul acesta admiterea ASE

Daca va intrebati de ce sunt dat disparut de pe radarele blogosferei de mai bine de 2 saptamani, aflati ca in aceasta perioada superaglomerata am facut parte, ca si anul trecut, din comisiile de admitere ale noilor studenti din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti


Daca anul trecut, acest lucru mi se parea o onoare si un privilegiu de a ajuta si eu la randul meu pe altii, la fel cum studenta reprezentanta de la admiterea mea din 2010 a ajutat un copil speriat si panicat, ce nu mai fusese de ani buni in Bucuresti, anul acesta pot spune ca sentimentul a fost in mare parte acelasi, cu un mic spor din anumite puncte de vedere.


In general, lucrurile au mers mult mai bine, mai eficient si mai organizat decat anul trecut, cand candidatii trebuiau sa suporte 3 filtre de sortare, verificare si validare pana la inscrierea propriu-zisa. Nebunia a durat doar in primele 2 zile, cand toata lumea(nu stiu pe ce motiv) se inghesuia sa ajunga de la primele ore ale diminetii in salile de inscriere. In utimele 2 zile spre exemplu(ele toate fiind 5) apareau sporadic cate 2-3 candidati la 5 minute sau chiar mai mult. 


De asemenea, referitor la examenul de competenta lingvistica de la FABIZ si REI, cred ca totul a mers bine, dificultatea subiectelor nefiind una dornica de a crea probleme candidatilor. Una peste alta, un alt an, o alta generatie, niste oameni sufletisti, muncitori si foarte inteligenti alaturi de care am colaborat 2 saptamani si speranta ca asteptarile celor ce au pasit pe/spre portile facultatilor vor fi egalate sau depasite de realitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu