miercuri, 4 iulie 2012

7 ani de Antena 3

Cand eram mici, in basme mereu intalneam Feti Frumosi si alte tipologii de eroi care cresteau intr-un an cat altii in 7. La acea vreme, totul parea desprins dintr-o alta dimensiune, lucru ce nu era chiar asa de rau daca stau sa ma gandesc. Ceea ce omiteau cartile sa ne spuna era...cat poti creste in 7 ani ?


Dar realitatea este cu totul alta. As face acum o mica glumita referitoare la competitie, dar nu isi are rostul, asa ca ma bucur pentru faptul ca b implineste astazi 7 ani de existenta, 7 ani de profesionalism, moralitate, oameni de toata stima si emisiuni de succes. As putea sa incep sa enumar din realizatorii mei preferati care m-au facut de vreo 3-4 ani sa abandonez alte televiziuni si sa le urmaresc doar cu caracter exceptional, sa astept cu interes urmatoarea emisiune din "In gura presei", "Sinteza Zilei" sau "Vorbe grele", sau sa ma informez de cate ori am nevoie de stiri sau doar de dragul de a citi ceva pe antena3.ro.


Da, iata cat a crescut Antena 3 in 7 ani ! Multi oameni admira acest post, mult mai multi il detesta pentru nenumarate motive. Unii politicieni si CNA-ul fac tot posibilul sa ii puna piedici, sa il amendeze, etc si pierd procese pe banda rulanta. Dincolo de toata aceasta tavaleala politica, ramane totusi de mentionat ca Antena 3 ramane de departe cel mai important canal de stiri din Romania, singurul afiliat CNN International si poate unul din cele mai urmarite posturi overall.


La multi ani Antena 3 ! La multi ani Mircea Badea, Mihai Gadea, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Valentin Stan, Dana Grecu si toti ceilalti care aduceti in fiecare zi inca un strop de profesionalism in vietile romanilor !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu