sâmbătă, 30 iunie 2012

Anger Management - serialul

La capitolul seriale si filme, pot spune ca de aproape 2 ani sunt un mare fan. Bineinteles, asta nu ma face nici un fel de specialist, om cu recomandari, sau alte alea, mai ales ca sunt o groaza de filme si seriale "clasice" pe care eu de abia le-am recuperat sau care sunt inca in progres...dar asta e deja o alta poveste, buna de detaliat intr-un alt post.


Pentru azi trebuie evidentiat totusi un nou serial. Poate ati auzit de el, macar o descriere rautacioasa, o asteptare din partea unui fan sau a altuia, sau cine stie, poate si sunt convins ca mai sunt inca, multi fani Charlie Sheen(inclusiv subsemnatul).


Serialul se numeste Anger Management si a fost anuntat cu destule surle si trambite, mai ales dupa ce in deschiderea primului episod, Charlie isi exprima cateva sentimente mai picante, care par a arunca sageti catre show-ul in care a protagonistul a fost inlocuit cu Ashton Kutcher, Two and a half men.


Cert este acum, ca noul serial pare sa aiba deja priza la public, fiind realizat in stilul caracteristic Charlie Sheen. Am urmarit si eu primele 2 episoade si pot spune ca de abia astept sa vad ce ne mai prezinta noul terapist-psiholog, Charlie in "Anger Management".


Un weekend cat mai placut !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu