sâmbătă, 7 aprilie 2012

Primavara

Primavara mult asteptata a venit de aproape o luna, sau daca este sa ne luam dupa rezultatele oficiale, de aproape 2 saptamani, cand dupa echinoctiul de primavara, chiar s-a vazut o semnificativa imbunatatire a vremii si o crestere a temperaturilor.


Dupa cum obisnuiesc sa spuna romanii, primavara totul se trezeste la viata...de la natura care inverzeste si infloreste la fiecare pas, pana la oameni, care privesc cu mai mare bucurie activitatile pe care le fac in timpul unei zile, in special in atmosfera si in aer liber. 


Personal, asteptam de mult aceasta perioada a anului...mai ales dupa ce tovarasa iarna nu s-a lasat foarte mult intimidata de ramanerea pe teritoriu strain mai mult decat era necesar...abia asteptam sa pot sa plec si eu dimineata spre activitatile curente, iar soarele sa imi acorde votul de incredere alaturi de o usoara briza a vantului care sa ma faca sa ma bucur si mai mult de fiecare moment.


Si dupa cum spun multi dintre prietenii si cunostintele noastre...primavara e momenul sa facem curatenie...in case, curti, gradini, dar poate cel mai important la nivel psihologic, aspirational si moral. Ar trebui sa fim gata de actiune in fiecare zi, iar seara cand relaxarea ar trebui sa isi faca prezenta binemeritata dupa n ore de lucru, sa putem sa ne gandim sanatos la timpul(fie el oricat de scurt) pe care ni-l alocam pentru noi.


Si da, nu putine sunt momentele cand odata cu primavara reintineresc si vechi radacini pe care le stiam deja taiate si atunci cativa dintre noi devin adevarati gospodari...


Un weekend cat mai placut !


Sursa foto : Magic FMNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu