sâmbătă, 21 aprilie 2012

Prima victorie dupa 5 ani...

Desi nu pot spune ca simpatizez echipa Real Madrid, eu fiind fan Barcelona, trebuie sa recunosc uitandu-ma la meci, ca a fost poate una din cele mai slabe partide calitativ din istoria duelurilor El Clasico, cu precadere si din punctul de vedere al prestatiei Barcelonei.


Asteptam nerabdator acest meci, mai ales ca echipa catalana reusise sa reduca din avansul celor de la Real in campionat de la 10 la 4 puncte, si cred ca majoritatea lumii se gandea ca o victorie a celor de la Barca ar face lupta pentru titlu una foarte interesanta cu numai 4 etape ramase de disputat.


Iata ca totusi nu a fost asa...Real a condus datorita unei gafe, iar echipa gazda a reusit de abia spre sfarsitul celei de-a doua reprize sa egaleze, urmand un gol la 2 minute al adversarului public numarul 1 de pe teren, Cristiano Ronaldo...Barcelona - Real Madrid 1-2, prima victorie a Realului acasa la Barcelona dupa 5 ani.


In concluzie, titlul pare decis, si se inregistreaza un moment istoric al lui Mourinho, The Special One reusind sa triumfe pentru prima data pe Camp Nou, chiar daca echipea antrenata se numea Chelsea, Inter sau Real Madrid.


Pana la urmatorul episod, felicitam echipa din Madrid si asteptam de ce nu, o finala in aceeasi formula, dar de data aceasta in Champions League !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu