sâmbătă, 7 aprilie 2012

Numai respect !

Desi au inceput returul de campionat intr-un mod aproape dezastros, in ultimele meciuri, rapidistii au reusit sa se redreseze si sa creasca din nou, atingand in aceasta seara un mic "apogeu".

Dupa cum spuneau si fanii cei mai optimisti, dupa cele 3 infrangeri consecutive de acum cateva etape, Rapidul are puterea sa se mobilizeze si sa ii bata pe urmatorii adversari : FC Vaslui, Dinamo si CFR Cluj. Pe Vaslui in Cupa Romaniei au reusit, cu Dinamo a fost 0-0, iar in aceasta seara, un minunat si de povestit nepotilor 5-0 la Cluj.

Chiar daca cu o ora inainte de inceperea partidei, fundasul stanga, Vladimir Bozovici a primit o teribila veste, mama sa decedand, chiar daca arbitrii nu au vazut 2 goluri si o lovitura de la 11 m, Rapidul a reusit sa se readuca pe podium si sa castige respectul fanilor si poate a mai mult de 75 % din populatia microbista a Romaniei prin ceea ce au reusit in aceasta seara.


Pentru seara aceasta, pentru memborabilele meciuri petrecute de-a lungul timpului si pentru cele viitoare, NUMAI RESPECT si bineinteles LEGIONE GRANATA !

Sursa foto : Gazeta Sporturilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu