luni, 16 aprilie 2012

Lumina din ganduri si suflete

In momentul in care eu scriu aceste randuri, suntem deja in a doua zi de Pasti, una din marile sarbatori ale omenirii. Ar fi mult prea multe de zis legat de aceasta, eu nefiind poate cel mai vrednic de a le spune, asa ca o sa raman la ideea principala, in care Invierea Mantuitorului ne bucura pe noi toti, iar Lumina Sfanta ne patrunde in minti si suflete.


Este o perioada frumoasa a anului, sau macar ar trebui sa fie...lasand aspectul comercial la o parte, este o perioada cand majoritatea familiilor se reunesc, bucurandu-se de prezenta fiecarui membru in spiritul sarbatorii, in care prietenii se reintalnesc, iar toti cei apropiati realizeaza ca fara aceste cateva momente, parca timpurile in care traim ne pun piedici in a fi ceea ce suntem.


Personal, de abia asteptam sa ajung acasa dupa aproape o luna in marele Bucuresti. Desi imi plac foarte mult ambele locatii, nu poti compara locul unde ai crescut cu nimic in lume, acesta conferindu-ti mereu acel sentiment de liniste si bucurie de fiecare data cand il vezi si revii la el. Dupa ceva vreme agitata, cateva zile de relaxare si comuniune familiala sunt ca un medicament. Ma bucur foarte mult pentru acest lucru, ca si pentru faptul ca in ultimele 2 saptamani am reusit sa fiu alaturi de prietenii pe care reusesc sa ii vad din ce in ce mai rar.


Mi-ar placea sa cred ca invatam multe lucruri din povestile pe care le traim zi cu zi, si ca odata cu trecerea timpului, experienta si Lumina ne vor arata Calea cea buna la noile intersectii de drumuri.


Cu speranta si bucurie, va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ! Hristos a inviat !Sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu