duminică, 8 aprilie 2012

Evadare...

Putin speriat de avertizarile meteo de ploi si vreme mai mohorata, m-am decis sa fac o plimbare ieri prin parcul Herastrau, una din locatiile mele favorite din capitala, o evadare daca pot spune asa, mai ales ca timpul nu ne mai permite sa mai facem toate acele lucruri la care altadata visam cu mare entuziasm.


Imi aduc aminte cu zambetul pe buze, ca atunci cand ma pregateam moral si sufleteste pentru venirea in marele oras, imi imaginam ca programul imi va permite macar de 2-3 ori pe saptamana sa ma duc sa ma plimb, sa observ, sa descopar si sa ma bucur de tot ceea ce are de oferit Bucurestiul. Acum, la aproape 2 ani distanta, obisnuit cu ritmul de aici, cu programul si activitatile cotidiene pe care ni le pregatim fiecare pentru viitoarea sau actuala cariera, ma vad privilegiat cand am ocazia sa mai am ceva timp pentru mine in care sa evadez pur si simplu pentru a imi limpezi gandurile si a inlatura oboseala grijilor si incarcaturii unei saptamani.


Alaturi de Parcul Titan, Parcul Herastrau reprezinta una din locatiile care m-au facut de fiecare data sa ma bucur de natura si sa ma intorc cu placere pentru a imi petrece timpul acolo cu prietenii sau chiar singur cu castile in urechi.


Si cum astazi se anunta o zi mai racoroasa, va urez o duminica placuta si relaxanta !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu