duminică, 16 octombrie 2011

The cold wind is coming to town...

Da...se fac deja vreo 8-9 zile de cand astept ca toamna sa fie totusi putin mai lenta in miscari, asa cum precieaza cei de la meteo inca de saptamana trecuta. Cu una sau 2 exceptii, a fost destul de frig pana acum, si lucrurile par sa fie doar la inceput. Astazi, spre exemplu, iesind din metrou, eram aproape sa fiu purtat pe "aripile vantului" creat intre curentii de afara si cei de pe peronul magistralelor. 


Interesanta imagine...mai putin faptul ca de o vreme nu mi se mai pare chiar atat de magic modul cum toamna transforma totul in culori galbene si ruginii. Incepe cu adevarat frigul...si asta ma face sa ma gandesc cu bucurie si caldura la zilele minunate de vara, pe care le-am admirat atat de tare pana acum.


In fine, sper sa se mai echilibreze timpul si sa incep sa scriu mai des, mai ales ca netul pare sa se fi linistit si in caminele noastre in sfarsit. In rest lucrurile sunt bune, si sper ca si la voi totul este in regula. Multumesc pentru vizitele si incurajarile voastre pentru micile mostre de poezie. 


O seara de duminica cat mai frumoasa !                                                            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu