sâmbătă, 8 octombrie 2011

Spirit de roman

Da...aseara, dupa cum probabil majoritatea dintre voi stiti deja, s-a disputat penultimul meci din campania de calificare pentru Euro 2012, cu sanse de calificare pentru Romania ce se aflau in intervalul 0,1-1%, deci sa zicem ca era un meci pentru palmares si coeficientul si asa microscopic cu care nationala se mandreste atat de tare in ultima perioada.


Ok, pana aici nici o problema majora, pentru ca, sa fim seriosi, decat poate vreun parior dus cu pluta pe val mai credea ca Luxemburg poate incurca Bosnia, echipa ce va disputa barajul, atat de mult sperat de noi. Meciul cu Belarus se anunta destul de bun, mai ales ca Mutu, Tamas, Torje si cativa jucatori in forma din campionatul intern au fost selectionati(si amintim aici de Lazar, Sanmartean, Matel sau Cristea). Parerea mea e ca meciul a fost destul de ok, mai bun ca alte partide, cu o posesie prelungita, de care bineinteles romanii nu au profitat...primul gol a fost super...urmat de o greseala destul de stupida a lui Moti, in timp ce Romania stapanea jocul...golul de 2-1 a mai adus putina bucurie pe stadionul national care a strans multi fani de data aceasta. Si cum totul era decis in meciul in Bosnia(era 4-0 la pauza), noi(grupul acesta unit din urna a 3a spre a 4a), am inceput sa facem si anume...SPECTACOL !...adica, in fond si la urma urmei, ce mai conteaza ? Hai sa dam pase cu calcaiul, sa pierdem mingi aiurea, etc...opera de arta...mai ales ca a venit si golul 2 al lor ...cand se putea...pe final de meci


Si ne mai intrebam de ce oare pierdem calificari...de ce nu merge echipa...de ce...pai eu zic ca raspunsul e destul de evident...ca mai intotdeauna, cum ridicam putin capul, avem tendinta sa ne inaltam mai mult decat ar fi nevoie, asa ca gravitatia tinde sa ne readuca cu picioarele acolo unde ne este locul si anume...inapoi la realitatea cotidiana.


Aaaa...era sa uit...mi-a placut la finalul meciului un apropo al celor 2 comentatori care suna ceva de gen..."Va dati seama ce ar fi fost daca in Bosnia rezultatul era favorabil ?"...Ooo, da ! Ar fi fost un moment kodak !


In concluzie, noi sa fim sanatosi ! Un weekend frumos sa aveti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu