sâmbătă, 1 octombrie 2011

Se deschid portile !

Da...a venit si 1 octombrie, ziua in care majoritatea facultatilor isi incep activitatea, in care studentii se reintorc la treaba si in principiu, cand programul are practic un sens mai util decat in conditii de vara. 


Astazi, ASE-ul a fost printre primele facultati ce si-a deschis portile, urmand ca incepand de luni sa ne prezentam la datorie inca de la primele ore. A trecut un an...nu imi dau seama sigur unde a plecat si cum, dar privind in spate imi dau seama ca sunt cateva lucruri care au ramas in cutiuta cu amintiri, niste oameni care te fac sa zambesti atunci cand ii intalnesti si dincolo de toate, am observat cum totul parca are un sens mult mai pronuntat decat in aceeasi perioada a anului trecut.


S-a organizat de asemenea astazi o mica intalnire speciala pentru boboci, in care studentii reprezentanti ai fiecarei facultati si asociatiile studentesti erau la dispozitia noilor veniti, pentru a fi pusi mai bine la curent cu ceea ce presupune voluntariatul, cat si profilul universitatii pe care au ales sa o studieze.


O zi frumoasa de sambata as spune...luni ne intoarcem la treaba, asa ca pana atunci, un weekend frumos si mult succes tuturor !



UPDATE : Iata si cateva poze de ieri...Senatul Studentesc isi saluta noii colegi !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu