miercuri, 22 iunie 2011

Stanga-dreapta, fata-spate

In taramul basescian, au deseori loc intalniri de comitete, comitii si alte institutii ale statului care vegheaza asupra sigurantei cetatenilor din Romania si care isi doneaza aproape toate salariile si beneficiile pe care le au din serviciul de aparatori ai statului...tot la astfel de intalniri, sunt chemati membrii opozitiei, in speranta ca doar, doar seful statului va reusi sa ii convinga sa se desprinda de moguli, comunism si alte efecte speciale de gen si vor lasa in sfarsit tara sa se dezvolte pe picioarele sale si sa iasa din recesiune pentru ca da, aparatorul patriei impreuna cu acei ministri foarte competenti care nu pot dormi noaptea de grija cetatenilor, vor sa REFORMEZE STATUL !!!


Cam asa ar suna o stire probabil mai putin deontologica decat de obicei, rostita de o prezentatoare de stiri(alias jurnalista) care este profund afectata de situatia din Romania si care vrea sa indobitoceasca poporul si mai rau, neuitand bineinteles cum se saluta dictatoreste in frumoasa tarisoara. In toata aceasta balarie semi-orientala, gasca portocalie isi vede frumos de numaratul banilor pe care ii mai are de alcatuit, de proiectele pe care le vor pune in plan spre alegeri, de servirea unicului "binefacator" al tarii(care fie vorba intre noi conduce un Duster si isi doneaza salariul...doar, doar va mai castiga un procent in sondaje) si bineinteles de mentinerea bunei dispozitii a coanei Nuti...nu am vrea s-o suparam, nu de alta, dar frunza se vrea inca verde(si aici ma refer la cea de pe creanga supervizor-ului care "cauta" trenul la "mate"). 


Pe acelasi sistem anarhist, zilele precedente marele sef de trib s-a intalnit cu membrii opozitiei sa discute despre noua organizare a regiunilor de dezvoltare(care or fi alea, ca acest lucru presupune ca si inainte existau regiunile de dezvoltare...nu vorbim de judete aici). Dupa multe subiecte si planuri de reformare, cei 3 baieti s-au ridicat spre a merge fiecare la treburile lor...o intrebare se aude in surdina..."si acum ca am terminat, mai ramaneti in opozitie" ? (cu alte cuvinte, si acum ca am terminat cu caterinca, facem si noi o bauta la Golden, ca niste noi aliati, ashea ce mai conteaza stanga-dreapta, centru-fata-spate ? ).


Bineinteles ca domnul Crin a fost rational si s-a aratat jignit de propunerea liderului orange. In schimb vocea celor 260 de secui, care sunt o entitate separata la Bruxelles, se aude bine in urechea visatoare a lui Base.


Asa ca, pe ritm, inainte mars...


Base, te iubim,
Noi ca tine vrem sa fim...
CĂ ca tine nu gasim ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu