duminică, 26 iunie 2011

O zi cat pentru 6 ani !

Astazi, 26 iunie 2011, este ziua in care Antena 3 sarbatoreste 6 ani de existenta(si as putea adauga aici ca aceasta perioada, sau cel putin o parte din ea, reprezinta si faptul ca este lider de piata in ceea ce priveste posturile specializate in stiri), varsta(daca putem spune asa) pe care o va implini maine, 27 iunie. 


Pentru astazi, se anunta cateva lucruri speciale, astfel ca de-a lungul zilei vor fi prezentate pe post cele mai semnificative momente ale natiunii din ultimii 6 ani, precum si selectii din cele mai bune emisiuni ale realizatorilor TV precum Alessandra Stoicescu, Gabriela Vranceanu-Firea, Mihai Gadea, Dana Grecu sau Mircea Badea. Ultimii doi vor fi pentru prima data impreuna in prezentarea jurnalului principal de stiri Antena 3.


Ar fi mult prea mult de spus legate de acesti oameni sufletisti, care sunt acuzati si denigrati zi de zi pentru ca isi fac meseriile cu multa pasiune si fara sa ia in brate sistemul. Asa ca, fara mai multe vorbe, lasam faptele sa vorbeasca si va invit sa vizionati in aceasta zi programele speciale Antena 3, EXISTENTA...PRIN REZISTENTA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu