duminică, 19 iunie 2011

Linistea serii de duminica

Ziua de duminica are ceva special, de fapt chiar mai multe daca stau sa ma gandesc bine. Intai de toate, este ziua in care Domnul s-a odihnit dupa ce a creat lumea in fiecare detaliu al sau, si astfel este o sarbatoare(pe care trebuie sa recunosc ca nu o respect nici eu mereu). Daca stam sa ne gandim din perspectiva noastra, a omului modern, in care gandurile si problemele ne consuma energia si mintile in fiecare zi, duminica este ultima zi de weekend, in care parca totul pare mai linistit, mai insufletit si incarcator de energie, in care fiecare dintre noi se pregateste de o noua saptamana in felul in care simte si asa mai departe.


Si cum seara parca totul se invaluie intr-o aura de mister si pace, atmosfera creata tinde sa devina una demna de relaxare profunda.


In aceste conditii, un peisaj, unul sau mai multi prieteni, o pasiune, o plimbare sau chiar o melodie pot produce acea magie si lumina de care ne place mereu sa ne amintim si pe care dorim sa o pastram in suflete in zilele cu mai putin soare.


Pentru aceasta seara, va propun aceasta melodie care sper sa va aduca un strop de magie. O seara minunata !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu