marți, 3 mai 2011

Back in the city...

Da...iata ca s-a terminat si binevenita vacanta cu ocazia Sarbatorilor si am revenit in capitala frumoasei tarisoare. As putea spune ca imi lipsea putin aceasta atmosfera, chiar daca nu prea ii gasesc foarte multe legaturi inca. Am ajuns foarte rezonabil astazi(e luni seara si nu duminica si chiar se vede diferenta), am facut echipa buna cu trollerul si cu toate lucrurile care voiau sa colaboram in a ne reinstala si de maine(pardon azi) dimineata incepem din nou treaba. Probabil o sa urmeze o reacomodare usoara si in acelasi timp foarte eficienta pentru ca urmeaza in scurta vreme farmecul vietii(partea a doua), precedat de cateva saptamani de presesiune. Dar de ce sa fim rai, ca a fost un semestru foarte frumos si plin de evenimente memorabile pana acum...trebuia sa vina si perioada aceasta.

Dar sa lasam acest subiect pentru timpul sau si sa discutam un pic cateva aspecte legate de Bucuresti...astazi nu a fost chiar simpatic afara(sau cel putin eu m-am trezit pe vreme putin inchisa), dar dinspre Ploiesti, parea ca timpul recupereaza pentru ca soarele zambea cu gratie. Nu a fost chiar asa, pentru ca din Baneasa, de la cateva picaturi ce nu anuntau nimic(aparent era sfarsitul ploii), am coborat pe un asfalt ud si plin de balti alaturi de o vreme care era poate mai putin draguta decat cea de acasa. 

Am fost si mai surprins cand am ajuns in campus pentru ca in fata caminului meu am observat toti pomii intr-o explozie de nuante de verde, liliacul inflorit in toate splendoarea sa si cladirea aproape camuflata de la culoarea sa dechisa. Ulterior, vorbind cu colegii de camera am aflat ca vremea a fost diferita fata de zona mea de deal din Valenii de Munte, unde a fost soare si frumos chiar daca a mai aparut din cand in cand cate un nor pe cer. Ba chiar, unul dintre ei, ce este de pe litoral mi-a descris senzationala vreme de la mare din perioada 1 mai, in care spunea el, nu aveai timp sa te misti ca ba ploua, ba era ceata sau o vreme absolut neprimitoare...

Hmmm...deci nu am pierdut nimic...si se pare ca la mare, pe plaja de 1 mai ramane inca un mit...cat despre mine, ma bucur ca am avut o super vacanta in care mi-am petrecut timpul cat am putut de bine cu prietenii si familia ! 

Si acum somn, ca peste 6 ore incepem treaba ! Toate cele bune si sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu