vineri, 27 august 2010

Totul face parte din farmec

Stiti zilele sau perioadele acelea cand ti se pare ca esti in rai si te bucuri de toata frumuestea, iubirea si intelegerea posibila din lume si din partea celor dragi si ti-ai dori ca acestea sa nu se sfarseasca niciodata, iar acea zi sa dainuie pentru totdeauna ?...cu siguranta stiti despre ce vorbesc eu aici...e un sentiment aparte, si tocmai din aceasta cauza, poate ati observat ca sunt mai rare aceste zile sau perioade...se intampla o data la un anumit timp, dar cu siguranta iti poti aminti de ele pentru ca raman pastrate in minti si suflete orice s-ar intampla pentru o lunga perioada de timp sau chiar pentru o viata.


O astfel de zi as putea spune ca am avut ieri(si spun as putea tocmai din prisma faptului ca ziua nu a inceput chiar atat de bine si frumos pe cat ma gandeam eu). M-am trezit cu o indispozitie destul de mare si ma gandeam cat de mult mi-ar placea sa fiu si eu acum pe o plaja la mare, sa ma revitalizez si sa ma vindec de ganduri negative, griji de toate felurile, planuri pe termen lung profesionale si cotidiene, macar pentru cateva zile...avem nevoie de cateva zile cu relaxare si bucurii pentru a ne incarca bateriile din cand in cand...dar mi-am dat seama repede ca era doar o perioada mica din zi in care nu gandeam limpede, si ca urma sa particip la o intrunire de familie cum rar se intampla...si asta din cauza distantei si a lipsei timpului liber de fiecare parte...ce poate fi mai frumos decat sa fii alaturi de cativa oameni dragi pe care nu ii vezi decat de cateva ori pe an, iar in compania lor sa te simti iubit si apreciat ?


A fost o dupa-amiaza minunata, continuata cu o seara incantatoare petrecuta alaturi de un prieten(amandoi asteptam sa ne vedem si sa ne bucuram de prezenta fiecaruia la o muzica buna din prezent si din "tineretile" noastre). Luna ne veghea de pe cer si afara era o atmosfera placuta si relaxanta...mai rar se intampla sa fie totul parca aranjat aproape de perfectiune...in general lucrurile sunt complicate si imbarligate, dupa cum le stim cu totii, dar sunt bucuros ca mai exista si astfel de zile cand parca viata iti aduce aminte ca totul face parte din farmec...


Asta imi aminteste de o discutie pe care am avut cu un amic zilele precedente in timp ce eram intr-o iesire cu cortul despre un subiect apus de ceva vreme...cu toate astea...fermecator la timpul sau...deci, voi ce parere aveti ?


O zi buna !

13 comentarii:

  1. nimic nu se compara cu clipele petrecute alaturi de cei dragi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur de tine si de clipele nemaipomenite pe care le-ai petrecut alaturi de cei dragi!
    Asa momente raman intiparite puternic, in starfundul constiintei, fiintei tale!
    Toate cele bune, colega!
    ;)
    Toamna frumoasa!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e Secret life:)...toate cele bune:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc la fel Zadkielix:)...sa fie o toamna frumoasa si fericita pentru toata lumea:)

    RăspundețiȘtergere
  5. imi e dor de o astfel de zi...dar ma bucur pt tine:)

    RăspundețiȘtergere
  6. hey!:* Mai intai iti multumesc ca m-ai vizitat si ai citit cate ceva:) Si te mai astept>:D< Intr-adevar aceste momente sunt rare 8->,dar atunci cand avem parte de ele simtim ca nu se vor mai termina,iar atunci cand se termina ne raman niste amintiri minunate! Foarte frumos postul!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Monica si nu iti face griji pentru ca o sa vina:)...toate cele bune:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este Alexandra:)...multumesc si o sa mai trec pe la tine:)...multumesc si eu de vizita si te mai astept si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Vorba aia, care ne-a spus-o Musat candva "Carpe diem, baaaa! Cum sa nu stii ce inseamna?"
    Ma bucur pt tine! O seara placuta ! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumoase gândurile tale!O seara placuta sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi se pare corect mai Flavy:)..."pai bine bahhhhh":))...ce frumos mai era cu dirigu':)...multumesc la fel:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru aprecieri doamna Elena:)...o seara minunata:)

    RăspundețiȘtergere
  13. felicitari ca ai reusit sa gasesti fericirea in lucruri marunte, incepi sa batranesti si sa vezi ca fericirea nu consta intr-o vacanta de o luna, ci in 5 minute petrecute cu cei dragi, iar aceste momente adunate o sa te faca fericit "la batranete".
    un mic detaliu: ce e frumos dureaza putin.

    RăspundețiȘtergere