joi, 7 ianuarie 2010

Critici bloggeristice - Day 3

Da...iar sunt probabil ultimul critic aflat pe butoanele tastaturii in seara asta...nu-i nimic, mai bine mai tarziu decat niciodata spune o vorba care eu, personal, pun ceva pret pe ea...asa...revenind la ideea postarii, am ajuns la ziua numarul 3 din critica bloggeristica marca Geocer...astazi(sau ma rog, minutele care mai sunt din ziua de azi), asteapta la rand, daca pot spune asa, Ema...si pe Ema o cunosc de mai multicel timp tot de pe la concursul cu aberatii parca...

Ce as putea spune despre ea...imi ca place este inca un "copil", sau asa vrea sa para...si acest lucru este in viziunea mea unul foarte bun...poza aceea "Cu deshtu' N gura", cred ca spune totul...articolele mi se par totusi mature...uneori prea mature...vreau sa cred ca acel strop de visare prezent in articolele cu aberatii nu se pierde ci este doar putin mascat de realismul media...de asemenea imi plac articolele sale in care acest spirit visator si sensibil dezvaluie mici bucati din puzzle-ul vietii Emei...

Trecand la blog, ce as putea spune decat ca este foarte ordonat, parca orice mica imperfectiune este imediat anihiliata...apreciez lucrul asta...desi pare la o prima vedere un blogulet, el ascunde in articolele sale destule lucruri pentru care merita sa il vizitezi...titlul arata multe...mult succes in continuare Ema si sper sa vad articolele cu mai mult chef de viata:).

Acest articol face parte din "Critici bloggeristice", marca Geocer si alaturi de mine vor mai participa in aprecierea unui blog si Alina, Canguru, Ema, Geocer, Julie, Iulia, Logatu, SilavaracaldSimion Cristian, Turisticus.

4 comentarii:

 1. Si despre mine tot la 12 noaptea o sa scrii?

  RăspundețiȘtergere
 2. Copilul cu degetelul in gura cred ca e al ei. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Hmmm...cine stie ?:))...glumeam...cand am timp si un pic de inspiratie iti dai seama ca o scriu Geocer:)...o seara frumoasa:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Posibil...oricum, asta e parerea mea Logatu:)...o seara frumoasa:)

  RăspundețiȘtergere