sâmbătă, 19 decembrie 2009

Premiul din preajma Sarbatorilor

Nu stiu cum fac si daca sunt atat de cuminte sa merit, dar uite ca din cand isi mai aduce cineva aminte de mine si imi face o bucurie:)...astazi a fost doamna Elena, careia ii multumesc pentru toate aprecierile si urarile de bine si ii urez si eu sanatate, fericire si Sarbatori fericite:)

Si am uitat-o pe colega mea de 100 Ro...nu am vazut cand am fost premiat si de ea, asa ca ii multumesc acum Tashei:) ...de asemenea subscriu aici si pe colegul Dan Ioanitescu, caruia ii multumesc de asemenea si ii urez toate cele bune, sanatate, fericire si Sarbatori fericite:)


Si acum se presupune ca ar trebui sa il dau si eu mai departe...prima oara ajunge la cineva special pentru mine si apoi la tot blogroll-ul...Sarbatori fericite si toate cele bune:)

4 comentarii:

 1. Te apreciez foarte mult.Esti un tanar care se respecta si pe sine si pe cititorii sai, deoarece scrii cu mult talent dar si decenta.
  Meriti Premiul si sunt sigura ca mai esti "in carti" pentru premii.
  Felicitari Andrei si Sarbatoarea Nasterii Domnului sa-ti aduca doar bucurii.
  Salutari sincere de la Vrancea!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc mult de tot doamna Elena:)...sper sa ma pot ridica la inaltimea asteptarilor mele si ale cititorilor mei si de acum incolo:)...toate cele bune si Sarbatori fericite:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu placere Ninu:)...toate cele bune si Sarbatori Fericite:)

  RăspundețiȘtergere