miercuri, 30 decembrie 2009

Cum iti dai seama cat de repede trece un an ?


Foarte simplu...sau cel putin asa am eu impresia acum, cand mai este cam o zi si jumatate pana in 2010...cam asa spuneam eu acum un an pe vremea asta cand venea vorba de bac si facultate...inca nu imi fac griji...o sa am tot timpul din lume atunci...mai este un an si jumatate...si uite ca am ramas cu jumatatea...imi amintesc micile "complicatii" de la sfarsitul anului trecut de parca ar fi fost ieri...ne pregateam cu gasca completa de un revelion cum nu mai avea sa fie(plus cativa prieteni...nu avea sa fie pana la urma asa cum credeam noi...si nici nu avea sa dureze cat ne gandeam noi...dar asta deja e alta poveste).

Eram astazi un pic cu gandul la ziua aceasta din urma cu un an, cand imi faceam anumite griji si ganduri despre un prieten care trecea prin mici problemute si care ma ajutase la randul sau mult...nu stiam cum sa fac sa il ajut, si mi-ar fi placut sa fie printre noi si gasca noastra la acel moment...cine ar fi stiut ce se intampla pe durata unui an cu intreaga lungime atat de scurta ?...parca totul s-a schimbat din acel moment...si cred ca intr-o oarecare proportie cam asa si este...imi dau seama acum ca era doar un mic elan pe care mi-l luasem in legatura cu cateva prietenii...si a fost pe alocuri periculos elanul acesta...privind in urma pot spune ca a fost foarte benefic...nu ma gandeam ca pot ajunge sa vad lucrurile intr-un fel aparte la care mult visam...de asemenea nu ma gandeam ca pot fi atat de sus, dupa care brusc atat de jos...mai apoi, mi-am dat seama cat de incapatanat pot fi(stiam asta, dar nu ma credeam chiar in halul asta...eu ma consideram realist...unde o fi fost realistul din mine la faza asta ?), urmand ca mai tarziu putin sa reusesc ceea ce imi propusesem de o vreme...sa ies din subiectivismul extrem al sinelui, si sa vad multiplele perspective ale situatiilor in care ma aflam, lucru ce bineinteles presupune o mare doza de obiectivism dobandit...

Intre timp am ajuns prin clasa a 12a, m-am simtit foarte scarbit ca pe nimeni nu intereseaza de nimeni si de nimic cand vine vorba de viitorul tarii care mai nou au de sustinut un examen care nu se stia inca ce forma adopta...cat despre facultati si alte alea...cand am vazut ce dezinteres total exista am zis in gandul meu profilor si majoritatii...sa nu va aud...iar acum, Domnul mi-a daruit foarte multe pe sfarsit de an...este bine la scoala, mi-am facut majoratul alaturi de majoritatea persoanelor pe care le apreciez si ma apreciaza, am putut da de permis(pe care mi-l doream foarte mult de multa vreme, si pe care la varsta de 18 ani si 2 saptamani l-am avut), mi-a scos in cale pe cineva special, intr-un mod la fel de special, si lucrurile s-au asezat foarte frumos pentru mine...nu am cuvinte sa Ii multumesc, dar sper ca pe zi ce trece bobul meu de credinta sa se mai mareasca putin cate putin...Doamne ajuta:)

Si uite asa va scriu de la poalele lui 2010...anul in care ma asteapta cateva examene si decizii importante...Domnul sa ma ajute si sa ne ajute pe toti sa avem multa sanatate, fericire, impliniri si tot ceea ce ne dorim, mergand pe drumul nostru indrumati de El !

LA MULTI ANI TUTUROR !

46 de comentarii:

  1. La multi, multi ani, Rappa_ru !!! An nou fericit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc:)...la fel si tie Ninu si tie Sasha:)...toate cele bune, un an nou fericit, multa sanatate si tot ceea ce va mai doriti voi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. un an destul de bun pentru tine. :)
    sper ca 2010 va fi si mai bun. succes
    La multi ani!. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Dap Julie, a fost cu siguranta un an bun pe care il voi tine minte:)...multumesc si iti urez si eu un an mai bun cu tot ce iti doresti:)...La multi ani:)

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani si tot ce ti doresti!
    Admir ceea ce spui, cu atata sinceritate dezarmanta!
    Perioada grea a trecut!
    Gandeste pozitiv, crede, spera si intr-adevar totul e ALTFEL!
    TOATE CELE BUNE , DOMNULE IN NOUL AN 2010!
    SANATATE SI PUTERE DE MUNCA SI DE VIATA!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate Zadkielix:)...multumesc de aprecieri si iti urez si eu toate cele bune, multa sanatate, fericire, impliniri si tot ceea ce iti mai doresti tu in noul an:)...La multi ani:)

    RăspundețiȘtergere
  7. La Multi Ani si tie !
    Vezi ca ai niste pasari miscatoare pe sus p'acolo. Stiai?
    Citeam eu articolul tau si simteam ca se misca ceva...am ras o ora, pe bune :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit cu interes SI DE ACEEA ITI DORESC UN AN NOU CU ALTE FRUMOASE REALIZARI. Pentru-ca iti pui nadejdea pe umerii Domnului, cred ca El te va calauzi si in 2010 si iti va darui din belsugul de har.
    La multi ani fericiti Andrei si multa pace in suflet.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  9. 2009 a fost un an bogat in experiente pentru toti.Unele poate aceleasi dar cu sentimente noi,altele chiar noi cu expeiente frumoase.Ce putem face?Tragem linie si scoatem ce este bun,lasand in urma tot ce ne trage in urma.2010 bate la poarta odata cu colindatorii,depinde de noi daca îi zîmbim cu toata fata ,sau doar din vîrful buzelor.Amice,atunci cand îti pui increderea in Domnul,trebuie sa crezi!El poate in toate.Noul an sa-ţi aducă succese,sanatate,pace,si toate binecuvîntările Lui!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc la fel, alaturi de urari de sanatate, fericire si toate cele bune Lillee:)...dap stiu:))...mi-a placut foarte mult template-ul asta atunci cand l-am ales...ele au fost unul din factorii decisivi alaturi de peisajul care infrumuseteaza stari de spirit:)...La multi ani:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper din tot sufletul doamna Elena:)...va urez si eu toate urarile de bine, alaturi de sanatate si fericire:)...multumesc pentru toate aprecierile si urarile dumneavoastra:)...un an mai bun asa cum vi-l doriti:)...La multi ani:)

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi si toate cele bune si tie Cristian:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai mare dreptate Florin:)...multumesc pentru toate urarile de bine, pentru ca esti un adevarat "om intre oameni" dupa cum bine spuneai tu, pentru ca am avut oportunitatea sa te intalnesc chiar si virtual, si nu in ultimul rand pentru daru, tau de acum o luna si jumatate:)...am apreciat foarte mult aceste calitati:)...un an mai bun, sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti pentru 2010:)

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani cu sanatate si prosperitate!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani si multa bafta la examene :D

    RăspundețiȘtergere
  16. la multi ani! si toate sa-ti mearga bine!

    RăspundețiȘtergere
  17. Va multumesc si va urez si eu toate cele bune April, Andreea si Mace:)...La multi ani:)...Doamne Ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani!!
    Fericire si bucurie cat cuprinde si putere sa treci peste toate crizele mapamondului!

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani !
    Sa ramai asa cum esti tu -inteligent si optimist .

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc mult Orianda:)...La multi ani:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc mult de aprecieri Daniela:)...toate cele bune si in an nou fericit:)

    RăspundețiȘtergere
  22. La Multi ani, Rappa_ru!! Iti doresc sa treci cu bine de toate examenele care te asteapta in acest an si sa ai parte numai de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  23. Iti multumesc mult Iulia:)...mult succes iti doresc si eu si toate cele bune in noul an:)

    RăspundețiȘtergere
  24. Placut articolul:)
    Dorit toate cele bune:)
    Urat bafta la examene:)
    Ras de tine ca esti mos:))
    Ofticat la mine ca nu pot sa te bat la biliard:(( dar lasa ca ma fac si eu mare...
    Asha..Mai era cv..da..
    La multi ani!..ba nu, nu era asta ca e prea de viata lunga=batranete:))
    Am gasit: Un an nou fericit! Eeeh?
    :):*

    RăspundețiȘtergere
  25. La multi ani si sa iei acele decizii cu cap! :P

    RăspundețiȘtergere
  26. Bucuria sa-ti lumineze privirile, bunatatea sa-ti vegheze drumurile, implinirea sa-ti incoroneze idealurile, iubirea si dragostea sa-ti umple din plin inima! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  27. La Mulţi Ani ! Îţi doresc un an mai bun ca 2009 dar mai prost decât 2011! >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  28. La mulţi ani! şi tot ce îţi doreşti să se împlinească în 2010!

    RăspundețiȘtergere
  29. La mulţi ani Rappa_ru' le. Mult noroc anul ăsta care vine la examene, la sănătate şi în dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  30. La multi ani Rappa_ru' cu zambete si bucurii....

    RăspundețiȘtergere
  31. Pentru Nasturash spunem asa...
    Multumesc...
    Multumesc...
    Salu'mana, Doamne Ajuta:)...
    Lasa ca sunt si mos si copil in acelasi timp si tu stii cel mai bine asta:)...
    Te faci tu mare;))...
    Doamne Ajuta sa fie, si tie la fel:):*

    RăspundețiȘtergere
  32. Asa sper sa ma ajute Domnul sa fac Manu:)...La multi ani:)

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumesc mult Roxana;))...foarte tare exprimarea:)

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumesc foarte mult Paranoid Man:)...si tie la fel, ca si tu ai nevoie la fel ca mine, doar suntem colegi de generatie:)...sa ne auzim cu bine si la vara sa ne vedem sanatosi si fericiti la facultatile unde am intrat:)

    RăspundețiȘtergere
  35. Îţi doresc un an nou de 2010 ori mai bun ca precedentul! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  36. Un an mai bun iti doresc
    Scuze pentru intarziere.

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc Printre ganduri:)...nu-i nimic...mai bine mai tarziu decat niciodata spunea o vorba...un an mai bun iti doresc si eu:)

    RăspundețiȘtergere