sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Balul Bobocilor 2009

Cum spune traditia, in fiecare an, bobocii(alias clasele a 9a), "isi dau in petic" intr-un bal special organizat pentru ei de clasele a 12a...nu am fost foarte interesat de balul acesta si poate de aceea nu am intervenit prea mult in organizarea lui(desi initial doream, dar timpurile se schimba cateodata), insa a iesit foarte caterinca...de la probe care mai de care mai puse pe sotii, la probe serioase, dansuri si melodii romantice, realizate si interpretate de elevii "inzestrati" ai Colegiului National "Nicolae Iorga"(includem aici bineinteles bobocii participanti la concursul Miss&Mister, a caror prestatie a fost mult prea geniala) sau diferite probe de aptitudini.

A urmat o petrecere foarte tare dupa desemnarea castigatorilor(e de retinut aici ca e important sa participi...asa ar suna deontologic, nu ?), iar noi, cei din gasca nebuna de oameni caterincosi, fiind si in componenta de cativa mici bloggerasi, doar nu va asteptati sa ratam asa ceva nu ?

Vor urma cateva posturi, cu scene care mai de care mai interesante, pe care alaturi de prietenul meu de pe Mindbrowsing, le vom savura alaturi de voi:)...stati pe aproape si bineinteles, enjoy:)

10 comentarii:

 1. ce v`ati mai distrat. si la noi urmeaza balul imediat.
  hehe.xD

  >:D< miss u .

  RăspundețiȘtergere
 2. Inca nu ai vazut nimic Julie:))...have fun:)...o sa mai vorbarim noi;)...toate cele bune:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Acum esti in perioada de refacere ? Te intelegem =))

  RăspundețiȘtergere
 4. Nope Darael:))...am fost "ocupat" cu o zi de nastere si m-am intalnit cu niste buni prieteni:)...o duminica frumoasa:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Pacat ca nu ai filmat ceva, ori macar 2-3...00 de poze sa fi facut sa vedem si noi :(

  RăspundețiȘtergere
 6. Am niste amintiri de la balul boboacelor! Mama, mama!

  RăspundețiȘtergere
 7. Pai asta a fost doar inceputul Ninu;))...vor urma filmuletele, pe care le pregatim cat mai bine;))...urmeaza sa facem o regie;))...un inceput de saptamana cat mai reusit:)

  RăspundețiȘtergere
 8. I-auzi Cristian;))...sa inteleg ca ti-a placut la "scoala", nu ?:))

  RăspundețiȘtergere
 9. balul bobocilor... un alt eveniment plin de interese si prosti. tu o sa povestesti, eu o sa comentez si o sa radem aman2:D... astept:P

  RăspundețiȘtergere
 10. Cam asa ceva:))...mai asteapta putin totusi;))...o sa vina si postarile si vom rade dupa:))...ai grija cu moralul:)

  RăspundețiȘtergere