marți, 13 octombrie 2009

Spune-mi...

Ma uitam la un serial pe care il mai vizionez asa din cand in cand, atunci cand timpul isi doreste...am vazut o secventa care mi-a adus aminte brusc de o melodie pe care nu o mai ascultasem de multa vreme...nu neaparat dintr-un motiv, dar cert este ca pe cat de mult imi place, pe atat de mult pare sa traiasca sufletul meu cand o aud...mi se pune nodul in gat, iubesc atat instrumentalul cat si versurile la nebunie, cat si amintirea pe care mi-o aduce in fata ochilor...

Cu toate astea...spune-mi...de ce imi placi atat de mult si cu toate astea imi produci niste sentimente cotradictorii, melodie sentimentala ce incalzesti inima unui sufletist ca mine ?

P.S. : Melodia aceasta nu se asculta...SE SIMTE !!!Veritasaga - Spune-mi

10 comentarii:

 1. Veritasaga nu se asculta, se simte!
  Dupa parerea mea si nu numai, una dintre cele mai bune formatii de hh :)
  De ceva vreme, strang si eu bani sa-mi comand Cu alti ochi! :))
  iar piesa o stiu si pe alt instrumental, dar la fel de incarcarcata de emotii :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai dreptate Smaraa:)...piesa e mult mai mult decat o melodie...ma bucur ca ai revenit:)...toate cele bune si te mai astept:)

  RăspundețiȘtergere
 3. eh cand si cand, asa cum pot si eu.... daca nu las comenturi nu inseamna ca nu te si citesc!!
  pupici

  RăspundețiȘtergere
 4. Stiu cum e cu timpul asta...de multe ori nu ne lasa sa facem numai ceea ce ne place sau ne dorim...multumesc si sa stii ca si eu fac la fel, chiar daca citesc sau comentez cu intarziere;))...pupici si din partea mea si o seara frumoasa:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Inimă de artist... Îmi place asta, aşa ar trebui să fim cu toţii...

  RăspundețiȘtergere
 6. Este vorba de celebrul serial drama-economico-filozofico-psihologico(si ce o mai fi...ca e foarte complex), "Tanar si nelinistit"...desi in aparenta pare nu stiu cum si nu stiu cum, el are niste mesaje foarte bune uneori...as putea spune ca am crescut cu serialul acesta, dar ca nu am mereu timp sa il vad, asa ca din cand in cand, mai apelez la el:)

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna intreare : si ce pun io acum in loc de suflet ?!
  Retorica, deocamdata... :(

  RăspundețiȘtergere
 8. Sigur o sa gasesti tu o particica din tine sa o pui in valoare si in intrebare in acelasi timp...mi-e greu sa cred ca ramane retorica...

  RăspundețiȘtergere