luni, 5 octombrie 2009

O mica prelungire

Azi cica sunt pe acasa...e 5 octombrie, intr-o zi de luni, in care se presupune(daca am inteles eu bine de la dirigu') ca este ziua educatiei sau ceva de gen...in mod normal(din nou, din cate ni s-au descris si din cate am idee) ar fi trebuit ca dirigintii sa organizeze timp de 2 ore, o iesire educativa cu elevii...hmmm...educativa tare tara asta:))...s-au gandit si ei ca ar cam fi cazul sa mai facem si un alt fel de scoala...mai mult...shmenozeala s-a corelat cu ziua in care trebuia sa inceapa greva bugetarilor, precum si a sindicatelor din invatamant...

Cum nimeni nu vrea sa faca greva intr-o zi libera(ar fi mult prea genial:)) ), chestia a ramas cam in aer...si ne-am trezit pe acasa(foarte tare...nu strica inca o zi de weekend)...nu m-am suparat...nicidecum...dar totusi, privind in esenta aspectul, asa se face treaba la noi in Romania nu ?...

Sa aveti o zi frumoasa:)

4 comentarii:

 1. Anul trecut, imi amintesc clar ca s-au facut ore de ziua educatiei...
  O zi libera, nu suna rau dar nici prea bine nu suna! Sunt convinsa ca ziua va fi recuperata nu prin ore suplimentare ci printr-un ritm mai alert al orelor pierdute. Nu am scapat astazi de ore importante! O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sincer sa fiu, nu imi mai aduc aminte ce am facut anul trecut de ziua aceasta...am impresia ca am fost la scoala...e posibil sa ai dreptate...hmmm...nici eu cine stie ce, dar trebuie sa recunosc ca merge:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce frumos. Vreau si eu sa stau acasa astazi! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Pfff...nashpa de tine...am citit articolele tale, dar ca si pe la inca vreo cateva bloguri asemanatoare ca interfata de comentarii, nu pot sa las parerea, datorita problemei bloggerului...cred ca e destul de nasol acum, dupa weekend-ul obositor, sa te duci la lucru...lasa ca vor veni si zilele tale libere:)...o zi buna Fairy:)

  RăspundețiȘtergere