miercuri, 7 octombrie 2009

Eminem - Love you more

A trecut o vreme de cand nu am mai impartasit cu voi melodii de suflet sau care te pun pe ganduri, ori iti dau impulsuri spre a merge in continuare pe banda, de multe ori gaunoasa, a drumului pe care il parcurgem fiecare spre aspiratiile si visele noastre...

Pot spune decat atat...de vreo 2-3 zile sunt fascinat de melodia urmatoare si voi mai reveni cu astfel de postari...mai ales pentru cei sufletisti, si nu numai....enjoy:)

Eminem - Love you more

30 de comentarii:

  1. Mie mi-a placut Eminem ,cu mici exceptii in ce priveste unele melodii.
    Cea mai tare mi se pare -You don*t know (e un featuring).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut Eminem, Daniela:)...eu mai multe melodii care imi plac...depinde foarte mult de starea pe care o am...incepand de la "Lose yourself", "Sing for the moment", "Love you more", "Rock bottom", "Hailie's song", "Stan", "When I'm gone" si mai sunt...le-am mai pus prin posturi, in functie de cat de mult mi-au placut si de starea de spirit pe care o aveam...o seara buna:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Faina melodia, mie imi place mult Eminem, am un vecin care asculta Eminem foarte mult, avea in masina 12 boxe :)..il auzeam de la un km :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca iti place:)...inseamna ca vecinul tau e pasionat;))...si mie imi place ca melodiile de calitate sa se auda calitativ;))...multumesc de vizita si te mai astept pe aici:)...o zi buna:)

    RăspundețiȘtergere
  5. te pup..pentru eminem..super imbratisare...si preferata mea este ,,Lose yourself"o seara underground...

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc la fel nakudo:)...nu am o melodie preferata de la Eminem(nu pot imparti...fiecare melodie mai ascultata de mine are rolul ei in starea mea de spirit si locul ei intr-un coltisor al sufletului meu)...o seara underground si tie:)...momentan sunt pe urban-soul-ul artistului meu preferat de rap, Bitza:)...am fost pe underground mai devreme;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Faina melodia.
    O seara cool,
    Serginiu

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca ti-a placut Sergiu:)...toate cele bune si o seara linistita:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine te-am găsit, mulţumesc pentru vizita de pe blogul meu şi pentru comentariile lăsate... Te-am trecut şi eu cu plăcere în blogrollul meu şi voi veni constant la tine... La bună recitire! ]mi place Eminem, trebuie să spun asta de la bun început, chiar dacă sunt un fan cu state vechi de serviciu al muzicii heavy metal sau rythm and blues...

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim si te asteptam cu noi melodii la fel de frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc la randul meu pentru aprecieri Cristian:)...bine ai venit si te astept in continuare:)...ma bucur ca gasesc prin blogosfera oameni care apreciaza muzica buna...nu sunt foarte in tema cu genurile care iti plac, dar am ascultat si eu cate putin din fiecare;))...o zi buna si la buna recitire:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu toata placerea Iulia:)...ma bucura foarte mult cand pot fi de ajutor;))...voi mai reveni cu astfel de posturi:)...o zi buna:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-ai adus aminte de "tineretile" mele, ce mai ascultam Eminem... :)

    RăspundețiȘtergere
  14. multumim Rapp, un weekend cat mai frumos sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hmmm...parca vad o Leo nostalgica...pai nu stii ca oamenii sunt din ce in ce mai tineri ?...atata timp cat traiesti cat mai intens, eu zic ca esti cel mai tanar din lume:)...ma bucur ca va place Eminem pe cat de mult imi place si mie:)...multumesc de vizita Leo si te mai astept:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu toata placerea Anne:)...multumesc la fel:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Văd că tuturor le place Eminem. Aş putea eu să fac excepţie? :)


    Offtopic: mă tot întrebam dacă numele blogului tău are legătură cu Metallica? :)
    Ar fi interesant, un rapper cu afinităţi rockeristice :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Normal ca ai putea sa faci o exceptie daca doresti;))...hmmm...nu cine stie ce...stiu melodia "Nothing else matters"...este una din melodiile de suflet pe care le mai ascult din cand in cand...as putea spune ca ascult putin rock, dar foarte putin...si numai unele genuri...pentru mine rapul este si va ramane "prima iubire"...salutari cell61:)

    RăspundețiȘtergere
  19. eminem e eminem si niciodata nu va da in "foamnea de bani" si chiar daca se va ajunge la asa ceva nu va recurge la ceea ce a facut puya
    Puya e roman si pentru el banii conteaza...

    RăspundețiȘtergere
  20. Impartasesc parerea lui verde amar...si doar atat...

    RăspundețiȘtergere
  21. Eminem ... ce amintiri. Cand eram tanar, foarte tanar am "dat de gustul" muzicii lui dar apoi am lasat-o deoparte pentru ca nu mai era la fel. Pe parcurs s-a schimbat si nu l-am mai suportat. Eu, de cativa ani, am descoperit ca imi place mult muzica populara si muzica anilor 80. Fiecare cu ce-l doare :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte corect verde amar...ce sa ii faci...asta e viata...de roman:D...mai depinde si de cat de mult te injosesti pentru unele lucruri

    RăspundețiȘtergere
  23. Printre ganduri...e si asta un aspect...sunt de acord cu parerile voastre...cat despre melodia lui Eminem...nu as putea vreodata sa o compar cu Puya...e mult mai mult decat profund ceea ce a investit Eminem in melodiile sale...aceasta e una dintre ele...de fiecare data cand intalnesc o melodie de acest gen(in special ale lui Eminem) care imi coboara in adancul sufletului, imi dau seama ca trebuie sa simti si sa traiesti niste lucruri pentru a le realiza mai apoi...mesajul...

    RăspundețiȘtergere
  24. Si asta e adevarat Florin;))...altfel nu ar mai fi personalizat;)...multumesc de vizita si te masi astept pe aici:)...toate cele bune:)

    RăspundețiȘtergere
  25. E una dintre putinele piese de "dragoste" pe care le inghit...

    RăspundețiȘtergere
  26. E bine de stiut MetaMorph...nici eu nu ma omor cine stie ce cu piesele de dragoste, dar cele sufletiste raman pentru mine unele din cele mai frumoase...multam de vizita si te mai astept:)

    RăspundețiȘtergere
  27. Eminem - Beautiful - mi-a si-mi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  28. Se pare ca Eminem este si va ramane(zic eu) in continuare la fel de apreciat pentru cei ce simt versurile, instrumentalurile si mesajul:)...o zi buna Manu:)

    RăspundețiȘtergere
  29. Excelenta melodia!
    Nu o spun doar ca e interpretata de Eminem sau ca ar avea mesaj, ci in deplina cunostinta de...gust!
    Poate ca o sa te surprind, insa oameni ce el, ce transmit idei, stari , esntimente au devenit din ce in ce mai rari!
    Si , uite de ce iti comentez si (imi place sa fac aceasta constatatre)
    Majoritatea artistilor (atat autohtoni cat si straini) executa melodia, crampeiul de melodie exact ca niste roboti, fara de sens.
    In schimb, ei pretind a se numi...artisti!
    Nu o sa inchei aici, nu inainte de a-ti multumi pentru comentariile recente, pentri ideile excelente cat si pentru aceasta postare de-a ta!

    RăspundețiȘtergere
  30. Cunosc despre ceea ce vrei sa spui Zadkielix...acei pesudoartisti care fac din muzica un mijloc de a castiga bani si atat...care uita ca muzica si versurile se traiesc din tot sufletul...Eminem este unul din rapperi cei mai buni pe care i-a avut omenirea, care simte si traieste piesa...as vrea sa cred ca si noi ascultatorii reusim sa ii descoperim mesajul si sa o apreciem la adevarata sa valoare...eu, unul am multe motive pentru care trebuie sa ii multumesc lui Eminem...
    Nu ai pentru ce sa imi multumesti Zadkielix...ma bucur ca te pot citi si ca pot face schimb de idei cu o persoana care merita tot respectul si admiratia mea:)...o seara frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere