duminică, 27 septembrie 2009

Am comis-o...pentru cateva minute...

Nu mai am nici somn, nici alta grija pentru moment...dupa cum o spune si titlul, pentru cateva minute...am comis-o...si intr-un stil barbar...eu, ala smenosul, cica sa ii schimb si eu interfata blogului, ca na, parca a trecut ceva vreme(asa e cu omul cand il mananca undeva)...si nu numai ca era sa o schimb, ci...sa o schimb de tot...cum am putut sa uit cata munca am investit de-a lungul acestor aproape 8 luni in acest spatiu de regasire al meu, pentru o simpla interfata ?...ce copil prost sunt si eu cateodata...

In fine, dupa ce am incercat diferite template-uri, mi-am dat eu seama ca nu imi convin, si am facut greseala sa inchid tabloul de bord al bloggerului, nesalvand vechiul sablon ca aplicare...mare greseala...deodata, totul se dusese pe pustii, tot aspectul, toate gadgeturile, tot...degeaba aveam tot formatul salvat in html...nu voia sa il presonalieze...se ducea frumos pe sablonul clasic si acolo ramanea...imi crescuse tensiunea si ma incalzisem de am zis ca nu mai dorm noaptea asta...norocul meu a fost ca Domnul este cu mine, si mi-a dat prin gand,  inainte sa ma apuce pe mine nemurirea sufletului, sa salvez si aspectul...asa ca dupa vreo 10-15 minute de orbecaire, l-am regasit ratacit printre sabloanele clasice...bucuria mea:)...Multumesc Doamne...iarta-ma bloguletul meu...nu mai fac...asa e omul cand nu are ce face...noapte buna:)

6 comentarii:

  1. Cam asa se intampla cand vrei sa-ti pui un template mai de fitze : pierzi gadget-uri, pierzi blogroll. Bine ca nu pierzi articolele si comentariile. Eu mi-am creat un blog special ca sa testez template-uri si imi pu unul nou doar dupa ce l-am testat acolo si dupa ce mi-am salvat toate chestiile de pe side-bar. Si tot nu merge intotdeauna asa cum ar trebui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu voiam unul de fitze, ca nu sunt amator de asa ceva...dar mergand dupa conceptul "intotdeauna e loc de mai bine", am zis sa ii dau cu incercatul...noroc ca am fost suficient de precaut incat sa salvez niste chestii in alte chestii;))...si tot era sa iasa nashpa:))...e bine ca ai asa ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu te amara degeaba!
    Sunt constient ca iti place sa te infatisezi totdeauna la cel mai inalt nivel, asa cum bine percep!
    Imaginea e , fara indoiala adevarata carte de vizita!
    Insa, sa nu ma consideri "de moda veche " pe mine, cel ce parcurg intotdeauna continutul blog-urilor si dupa ma uit si ma bucur de interfata acestuia!
    Toate cele bune si sa auzim numai si numai de bine!
    Mult succes!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Zadkileix:)...stai linistit ca nu am cum sa te consider "de moda veche"...si eu fac cam la fel;))...multumesc si toate cele bune si tie:)

    RăspundețiȘtergere