luni, 24 august 2009

In lumea viselor

De ceva vreme raman mereu masca atunci cand ma gandesc(dimineata fiind) la abstractitatile de vise pe care le am noapte de noapte...luand-o drept, cred ca nu am mai avut un vis frumos care sa reprezinte realitatea si din care sa ma trezesc si eu fericit si bine dispus de cam 3 luni...probabil si pentru ca nu am mai atins starea aceasta de care va povesteam...in schimb, nu cred ca trece noapte(sau daca trece, este pentru ca sunt foarte obosit) in care sa nu visez toate porcariile posibile si imposibile, de raman perplex atunci cand mi le amintesc...e un fenomen bizar, de asta si am vrut sa il tratez impreuna cu voi pe aici...

Pot sa spun ca nu au nici o legatura fenomenele intalnite in vis, unul cu altul...si deseori se intampla sa trec de la o chestie la alta chestie, fara sa imi dau seama, fara sa stiu uneori ce reprezinta sau cine si ce era in vis...de dormit nu am mai reusit sa dorm linistit de cam aceeasi perioada, iar atunci cand ma trezesc si imi dau seama ca visez iar prostii, mi le alung din minte pentru o secunda...ele continua din momentul in care am pus din nou capul pe perna...cred ca am visat tot felul de tampenii, pronind de la chestii legate de blog, de masini, de jocuri, de melodii, de persoane din trecut sau chestii actuale, am visat pana si ca eram urmarit de politisti pentru o crima si multe altele...ce e interesant e ca in vise, rareori sunt cu cineva cunoscut, sau daca sunt, nu poate fi langa mine...sunt singur in lumea viselor abstracte, fara iesire, constat de o vreme incoace...cert e ca si atunci cand visez ceva frumos...ma trzesc si imi dau seama ca era doar o speranta, un lucru pe care nu il am sau nu il mai am si pe care mi-l doresc foarte mult...

Ar fi un lucru bun daca macar in vis am putea sa fim si noi fericiti...cateva ore de impliniri si bucurii...frumos nu ?...nu chiar...voi ce parere aveti de vise ?...in afara ca sunt activitatea subconstientului...ati patit ca si mine ?

4 comentarii:

 1. Eu patesc frecvent asa, si ce este cel mai trist este faptul ca uneori,in vis se intampla unele lucruri, rezolvari a unor probleme care nu mi-au adus bucurii, si cand ma trezesc sunt mai speriata decat eram inainte.
  Cand eram mica, parca aveam si eu vise frumoase..acum, nu..doar vise care sa ma tensioneze mai mult decat sunt :)
  Iti doresc sa visezi atat de mult si de frumos, incat o cele mai frumoase vise sa devina realitate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc la fel...imi place urarea ta...obisnuiam sa o mai primesc de la cineva special pentru mine cu ceva timp in urma...parca v-ati vorbit;))

  RăspundețiȘtergere
 3. Lumea viselor este o lume ce poate sa se consume sau sa se personifice, ori de cate ori o abordam.
  Adica, nu sunt de parere ca mai toate abstractitatile ce le avem si le experimantam nu ar fi posibile.
  De asemenea, visele frumoase cat si cele mai putin placute pot fi rezultatul anumitor stari.
  Nu dispretuiec totodata nici interventia Divina! Si aici, Dumnezeu are importanta Sa!
  Totodata, statistic vorbind, ce crezi?
  Visele frumoase si pasnice ale acestui popor, deseori muncit, mintit si exploatat vor fi ele duse la bun sfarsit vreodata?
  Sau ne cam place aceasta situatie, evident angoasanta in a ne plange de mila pana si in vis sau a ne inchipui ca numia aici, in aceast univers se poate sa traim ceva mai decent?
  E doar o alta idee ce as dori sa o dezvolti, cand vei avea chef, rabfdare si timp aici, pe blog-ul tau!
  P.S MULTUMIRI SINCERE PENTRU TOATE APRECIERILE SI COMENTARIILE LA SUPERLATIV DESPORE CEEA CE MAI...SCRIU SI EU!

  RăspundețiȘtergere
 4. Un aspect interesant prietene Danielix...prin commentul tau...e o idee buna, de care cred ca voi tine cont intr-un articol viitor...multumesc la randul meu de aprecieri...ramasesem putin in urma cu lectura:D...dar am recuperat:)...si trebuie sa spun ca imi plac foarte mult ideile tale expuse pe acel blog-creatie:)

  RăspundețiȘtergere