vineri, 3 iulie 2009

Andy Roddick, fratele fair-play-ului

Ma uitam la semifinala tocmai incheiata de la Wimbledon, unde favoritul local, britanicul Andy Murray, il intalnea pe Andy Roddick. In ciuda faptului ca amandoi jucatorii au jucat extraordinar, increderea si stapanirea de sine a lui Andy Roddick au dat roade pentru acesta, reusind sa ajunga in finala. Aceasta se anunta una de foc, pe de o parte acest nou Andy Roddick(daca se poate spune asa) si viitorul(daca va reusi sa castige trofeul) numar 1 ATP, Roger Federer. E clar, e meci de meci...sunt tare nerabdator sa vizionez partida.

Revenind la ideea postului, in ultimul set(al patrulea, cu Andy Roddick conducand la seturi cu 2-1) se ajunsese la tie break. Americanul reusise sa castige un mini - break, astfel ca scorul devenise 6-4, cu inca un servici marca Roddick. Britanicul reuseste sa faca 6-5, insa este invins pana la urma pe serviciul propriu. Atunci...Andy Roddick, in loc sa se bucure pentru accederea in finala marelui turneu, s-a prabusit, si-a pus mainile in cap, era mirat, stupefiat si singurul gest pe care l-a putut face a fost de a ii cere scuze publicului ce il aplauda pentru ca l-a eliminat pe favoritul local...asa ceva nu vezi foarte des...ce demonstratie de civilizatie si de tenis.

Respectele mele pentru cei doi jucatori si sa ne bucuram de cele 2 finale din iarba !

2 comentarii:

  1. Mda...Asa e!
    Asemenea gesturi fac difrenta intre oameni si caractere!
    Doar nu poti sa le vezi pe toate arenele? CA DACA AI CURIOZITATEA SI TUPEL DE A TE AMESTECA IN MULTIMEA CE VINE LA UN SPECTACOL SPORTIV,VEI AVEA PARTE DE ALT TRATAMENT CAT SI...alte semne!
    Trist!
    In fine, Federer e favoritul meu iar la feminin, Venus o poate invinge pe Serena? Tu ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din punctul de vedere al primelor afirmatii ai mare dreptate. Si eu tin cu Federer in momentul actual, desi nu e favoritul meu in tenis...si da, cred ca Venus o poate invinge pe Serena.

    RăspundețiȘtergere