sâmbătă, 23 mai 2009

Pedagogii o dau in bara...din nou

Joi, 21 mai 2009, a avut loc si ultima teza cu subiect unic a sezonului, cea la geografie/istorie. Imi amintesc si eu de clasa a 8a, cand eram emotionat ca vine examenul si imi doream note mari. Nu stiu ce sa zic de tezele astea, parerea mea e ca era mult mai bine cum am prins noi, examen la 3 materii in vara , dupa terminarea scolii...in fine o sa mai dezbat eu subiectul asta separat alta data.

Chestia care mi s-a parut iar o bataie de joc asupra elevilor, parintilor si in general a muncii, banilor, investiti de-a lungul anului de catre ei pentru tezele acestea a fost ca baietii au gresit iar unul din subiecte(da...profesorimea...nu vor si ei decat 50% marire saracii de ei), doar ca de data asta s-au prins inainte de inceperea examenului(e adevarat cu cateva minute, dar e o imbunatatire...probabil va amintiti ca la limba si literatura romana au incurcat niste personaje, creand o stare de confuzie intre Nita Ghitescu si Ghita Nitescu). In acest caz au incurcat Armata I cu Armata II si au conceput o erata(CE MAH ??? =))...erata ?...da' va credeti la sfarsitul vreunei carti ?...foarte geniala treaba).

Dupa aflarea vestii, bineinteles toate posturile de presa relatau stirea. Nu imi mai amintesc sigur unde am vazut, dar era un interviu cu unul din mai-marii pedagogi ai realizarii subiectelor de examen. Nu stiu cum sa zic...dar pe mine m-a lasat cam "wow". Ceea ce a spus el a fost cam ceva de gen "Nu inteleg de ce nu se arunca subiectele din variantele anterioare. Cei ce realizeaza aceste subiecte, nu le fac in fiecare an...cele care nu se extrag raman inca in arhiva pentru niste timp, astfel ca pot pica fara nici o problema la un examen urmator". Ahaaaaaaaa...deci asa...gandire logica...daca acest subiect era gresit inca de hohohoho...pentru ce mai stau baietii acolo pe bani cu gramezile daca nici nu concep subiectele si nici nu le corecteaza ?...raspuns...............

Mda...invatamantul de la noi inca e foarte antic si cu urme grele lasate de mentalitatea de lemn a comunistilor...pacat.

5 comentarii:

  1. care invatamant?? eu nu il vad nicaeri???
    chestia asta care se numeste invatamant e o falsa iluzie a formarii unei culturi si educatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect...chestia e ca nu puteam sa il denumesc altfel...cum sa fi zis ?

    RăspundețiȘtergere
  3. brambureala, adunatura de prostie, false educatie. etc etc.. mai gaseste si tu:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma pun acum sa ii denumesc...altadata cand o sa ma nervi din cauza lor:))

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) asteptam asteptam

    RăspundețiȘtergere