vineri, 10 mai 2013

Live inspired !

Uneori intamplarea face ca gandurile tale sa vina natural alaturi de cateva semne, aratandu-ti de fapt ceea ce stiai deja, dar pentru cateva momente pareai sa uiti...

Este intr-adevar uimitor cat de multe lucruri poti face pentru tine si pentru cei din jurul tau atunci cand reusesti sa incepi sa te cunosti, cand incepi sa vezi ca reactiile tale si modul tau de a fi te fac cine esti astazi, si ca fiecare clipa din experientele trecute a contat, construind drumul spre viitor.

Intotdeauna mi-au placut oamenii adevarati si povestile de viata...pentru ca in fiecare gasesti acea piesa de puzzle de care ai nevoie sa inaintezi spre visele si aspiratiile tale. Ele iti pot aduce mult asteptata inspiratie, care uneori se lasa greu descoperita...sau poate ne complacem sa ne blocam propriile noastre perceptii si o ratam.

Si cum nu avem, ca si o camera sau un filmulet butonul de rewind, sa nu uitam ca intotdeauna avem in piept detectorul de minciuni si nu ne putem insela pe noi insine, chiar daca ne lasam noua si atora senzatia ca o facem !

Live inspired !

2 comentarii: