vineri, 22 februarie 2013

Linistea desincronizarii

Da...putina liniste...in sfarsit, cel putin, dupa o saptamana plina de ciudatenii, agitatie inutila si mici pierderi de timp...cateva alegeri mai mult sau mai putin fortate pe o mana relativ necastigatoare...doar na, suntem viitori economisti, tot timpul avand in minte costul de oportunitate.

Dar stim ca pe fundalul scenariilor, unele din cele mai importante aspecte lucreaza chiar la nivel de subconstient si cand noi nu suntem sau nu ne vrem de fapt prezenti in respectivele locatii, situatii sau coincidente...


Un singur lucru a parut sigur...lipsa sincronizarii unor lucruri destul de importante...nu stiu daca e vorba de factori si alte variabile ipotetice pe care statistica sau econometria le pot rezolva printr-o pocnire din degete. Sunt insa destul de convins ca a fost o perioada in care pur si simplu a lipsit acel dram de noroc ce era dorit din multiple perspective...

Dar stim ca intotdeauna Altcineva stie mult mai bine ce trebuie sa se intample decat noi...altfel nu am mai fi aici, si totul s-ar reduce la cateva momente ce se pierd intr-o suflare de vant, pe urma umbrelor ce altadata pareau atat de vii...



6 comentarii:

  1. Frumos și poetic zis!
    Viaţa ne invită să alegem in atâtea opțiuni!Sunt convins că vei reuși și-ți va fi de folos această aparentă acalmie!
    Mulțumesc frumos pentru acest prilej de a ne reîntâlni!
    Mă bucur sincer că am intrat și am lecturat acest text, deoarece m-am regăsit în el!Cu acel optimism îți urez să ai parte numai de reușite, pe absolut toate planurile!
    Fii încredințat că Acel Creator ce are grijă de noi toți ne va da prilejul de a ne bucura!Iar deviza să fie aceasta-”voi merge primul”.
    Cu respect și prietenie,
    Zadkielix alias D.M

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita si pentru aceste cateva cuvinte domnule Daniel ! Sa auzim de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Te salut Andrei! Mult succes si inspiratie pe masura. Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Tudor, sa fie :). Toate cele bune si tie, multumesc de vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt zile cand totul parca se deruleaza asincron cu ceea ce simtim noi... Ne spunem "astazi ar fi fost mai bine sa nu cobor din pat" :-) poate ca ar fi normal sa luam o pauza, sa ne relaxam si ne regasim simturile. Ideal este sa rezonam cu puritatea Universului.
    Superba piesa lui Collins! Atat textul, cat si melodia. Colosala interpretare.
    O zi minunata iti doresc!
    ( chiar ca la articolul tau s-a potrivit bine tema abordata de mine Sabera- fiica desertului :-D )

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de vizita Carmen. Asa este, sunt momente si momente, dar important este sa incercam sa ne regasim si sa trecem cat mai repede mai departe. Toate cele bune :)

    RăspundețiȘtergere