luni, 6 august 2012

Bucharest Summer University 2012

DA ! Dupa cum va povesteam si in posturile anterioare, anul acesta a fost unul foarte, foarte bun din multe puncte de vedere. Analizand experienta de lucru si imaginea formata cu, alaturi si impreuna cu ea, pot spune ca sunt foarte multumit de modul cum au decurs lucrurile.

Si iata, ca dupa aproape jumatate de an de munca, planificare, deadline-uri si alte cele, avem in fata noastra, cu o saptamana inainte, cel mai important proiect din punct de vedere studentesc si cu viziune internationala marita pe care Academia de Studii Economice din Bucuresti il realizeaza prin intermediul Senatului Studentilor(de care va povesteam aici), in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Lasand chestiile pompoase si oficiale la o parte, BSU 2012 va reuni 50 participanti din aproximativ 30 tari, ce vor avea o experienta multiculturala impresionanta de-a lungul a celor 2 saptamani de cursuri, sesiuni de debate, workshopuri, global village, dar si jocuri de echipa ce vor duce cunostiintele, intuitiile si experienta participantilor la un alt nivel. La editia de anul acesta(a 8a de altfel), Bucurestiul va deveni capitala creativitatii si inovarii, dupa cum o recomanda si tema evenimentului "Creativity and innovation for the future businesses".

Peste cele mentionate mai sus, speakerii si specialistii internationali, alaturi de un weekend outdoor de vizitare a Romaniei, precum si numeroasele activitati distractive puse la cale de noi, organizatorii, vor adauga cel mai probabil entuziasm, pasiune si vor dezvolta perspective care poate pana atunci nu fusesera explorate.

La finalul evenimentului, participantii vor primi si 5 ECTS(credite international transferabile), in urma unui examen final. 

Pe masura ce BSU va trece prin fiecare etapa, cel mai probabil vor fi si aici sa scriu despre ea, privita prin ochii mei, alaturi de celelalte publicatii si parteneriate oficiale pe care le avem la nivel oficial. Sunt destul de entuziasmat sa vad ce iese dupa luni de munca si mai ales reactiile participantilor din strainatate cu privire la ceea ce le-am pregatit.

Asa ca pana aunci, BSU, ne vedem oficial luni, 13 august, la ceremonia de deschidere !

VIDEO 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu