marți, 14 august 2012

Bucharest Summer University 2012 - Day 1

Ieri a avut loc deschiderea oficiala a scolii internationale de vara Bucharest Summer University 2012, poate cel mai important proiect al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a Senatului Studentesc. Dupa ce duminica seara, participantii s-au bucurat de un welcoming party, la care au avut si am avut oportunitatea de a ii cunoaste mai bine, ieri, conducerea universitatii, alaturi de sponsorii si partenerii media, au fost alaturi de noi in frumoasa ceremonia de deschidere.

Si ca sa intre "in paine" cum s-ar spune, dupa-amiaza, a avut loc primul curs, tinut pe tema "Cultural Anthropology and Organizational Change" urmat de o sesiune de teambuilding realizata de catre cea mai mare organizatie internationala de studenti, AIESEC(despre care va mai povesteam aici in urma cu aproape 2 ani). Acestia i-au ghidat spre niste joculete de teamwork, menite sa ii aduca mai aproape si sa ii duca cu gandul la importanta unitatii echipei.

De azi(ieri) inainte, in fiecare zi vor avea loc 2 sesiuni de cursuri tinute de speakeri nationali si internationali, iar seara participantii vor avea parte de o surpriza de entertainment, prin activitati care de care mai interesante.

Va las aici si cateva poze de la eveniment, si sa ne recitim cu bine !


Participantii in sala Aula Magna 

Poza de grup

Echipa organizatorilor BSU 2012

Departamentul de Marketing BSU 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu