joi, 19 aprilie 2012

Cat dureaza 5 minute ?

Pentru cei care au inca problema cu lipsa de timp(de oricare ar fi el...liber, ocupat, pentru odihna, etc) sau cum ar spune englezul din Romania...Time Management issue, avem prezenta in exclusivitate reteta succesului. 


Pe aceasta vreme, acum 5 ani, marele sef de trib, aflat si astazi in functie dupa ce a fost reconfirmat la sfarsitul anului 2009, spunea ca in cazul in care Parlamentul va vota suspendarea sa, isi va da demisia fara probleme in 5 minute.


Aparent, timpul a trecut ca un nebun...parca imi aduc aminte ca ieri de aceasta frumoasa si curajoasa afirmatie si mai ales pe cei care se uitau increzatori in si anume cavitatea bucala a omului cu pricina. Bineinteles, reteta este probabil pusa la pastrare pentru generatiile care vor urma, presarata cu arome de moguli, bunici, copii cu pixeli albastri si flacari violet, dar si cu gesturi care vin de la obraz(prietenii stiu de ce, Dinu Patriciu), mai ales ca  mai ieri, tovarasa EBA le spunea de la obraz olandezilor care nu ne vor in Schengen ca sunt naspa si ca de-ar fi fost Rotterdam, Constanta(si probabil Parlamentul European salcie la mal sau ceva...), in 5 minute se rezolva problema...


Sa fie oare vorba de aceleasi 5 minute sau putem sa numim situatia ca una propice pentru dosarele X ?


Sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu