joi, 28 aprilie 2011

Pas cu pas...

...ne cuprinde ritmul de chitara" spuneau odata cei de la Bosquito, pe vremea cand tocmai iesisem si eu din vraja basmelor si tocmai dadusem de farmecul povestirilor lui Jules Verne. Dar nu despre asta vreau sa va vorbesc azi...ci despre modul in care am ajuns sa nu mai scriu o vreme pe blog, dupa ce imi facusem un gen de promisiune cu mine si cu Find yourself again, cum ca nu voi mai lasa timpul sa treaca fara sa mergem brat la brat prin farmecul fiecarei zi.


Totul a pornit(daca imi aduc bine aminte) de la o mica problema cu internetul de acasa...veneam si eu ca omul, obosit dupa o saptamana de facultate, incercand sa ma relaxez, cu chef de scrieri, citire si alte activitati linistitoare de weekend, si atunci netul imi dadea sah mat, si imi spunea "poate data viitoare". Am zis ok, treaca-mearga vreo cateva saptamani, la camin parca nu mai aveam acelasi chef pe care il am atunci cand am niste timp liber, si aproape fara sa imi dau seama, m-am trezit(din nou) intr-un moment in care as fi scris si filozofat pe diverse teme, ca de obicei, culmea, avand din nou o mica problema cu internetul de acasa. In sfarsit, cu ajutorul Lui Dumnezeu, acest lucru pare sa se fi rezolvat cum nu se poate mai bine, iar acum ar fi timpul sa stau putin sa ma gandesc ceea ce ar fi trebuit spus in aceste 2 luni, pe care le-am "chiulit" de pe aici...


Sa vedem ce s-a mai petrecut cu mine si cu lumea...in perioada cu martisorul, am avut placerea sa merg cu cativa colegi la concertul de lansare al ultimului album Taxi, lucru ce m-a fermecat si bucurat foarte tare, apoi am observat ca totusi si Bucurestiul tine mai mult sau mai putin cont de traditiile de 1 si 8 martie. Am fost pana acum vreo 2 saptamani destul de satul de frigul teribil de afara, care nu inceta sa isi faca bagajele si foarte fericit cand dupa jumatate de an, am putut sa ies si eu din nou la o plimbare cu bicicleta prin parcul Herastrau. Ca si activitati, am petrecut din nou o frumoasa perioada in AIESEC Experience, incheiata cu noi prieteni si amintiri, am observat cat de mult imi poate placea Kulturhaus Bucuresti, dar si zilele cu somn de voie, fara intreruperi. Pe plan mondial, Japonia a suferit una din cele mai mari tragedii, speram sa ii ajute Domnul sa fie bine, iar pe plan european, ne bucuram de niste semifinale de Champions League extraordinare(sunt fan Barcelona si am mizat inca din sferturi pe o finala Manchester United - Barcelona). In Romanica, echipele din Liga I, sunt mai aeriene ca niciodata, parca nu vor sa se taxeze reciproc cand una dintre echipe pierde puncte, iar rapidistii mei sunt determinati numai cand joaca cu echipe mari.


Cam atat pentru moment. Sunt in vacanta pentru inca 4 zile(dupa care incepe nebunia pe la facultate cu presesiunea si sesiunea) si incerc sa ma bucur de fiecare moment pe care ni-l ofera Domnul. 


Toate cele bune si o zi cat mai frumoasa ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu