sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Premiul "Scriitor de exceptie"

Unde o fi scriitorul asta de exceptie ?...cine stie, cert este ca ii multumesc din suflet Monicai Olteanu pentru ca s-a gandit si la mine cand a acordat aceasta distinctie...sper sa il merit si vi-l ofer voua, celor care ma cititi si vizitati mereu, care va regasiti prin lista de blogroll, precum si celor care sunteti comentatorii mei fideli:)...


O zi frumoasa..."scriitorul de exceptie" se retrage la garaj :D

8 comentarii:

  1. Propun sa te autopremiezi si cu o berica, ca sa nu fie premiul chiar asa, "pe uscat"... sa fie mai spumos, mai euforic.
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu esti chiar un scriitor de exceptie, fara exagerare. Imi place cum manuiesti cuvintele.Te felicit Andrei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm...e o idee Cristake...nu sunt eu tipul cu berile, prefer aroma mangaietoare a unui vin savurat picatura cu picatura...multumesc de vizita si toate cele bune:)...o seara frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult doamna Elena:)...sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor:)...va multumesc inca o data si va urez toate cele bune alaturi de o seara frumoasa si linistita:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca tot ziceti de premii pentru poezii, Cumicu a luat cateva medalii nationale la concursuri de poezie, inainte sa se apuce de muzica.

    RăspundețiȘtergere
  6. E oarecum normal...practic rimele raman tot rime, melodiile sunt insa mult mai mult de atat, dar se bazeaza si pe ele:)

    RăspundețiȘtergere