duminică, 20 decembrie 2009

Romania in preajma Sarbatorilor...

As fi vrut initial sa surprind cateva aspecte separat, in legatura cu ce se mai petrece prin frumoasa tarisoara, dar pana la urma am zis ca ar fi mai bun articol mai politematic, daca pot spune asa...asa, ia sa vedem...in sfarsit, totul pare sa fi "intrat pe fagasul normal"(daca am fi deontologi marinarei) si tara incepe incet sa se stabilizeze(ca doar avem presedinte de presedinte nu ?...si pe vechiul, actualul si reinventatul domn Boc ca prim-ministru...bineinteles, cum era de asteptat, tot cabinetul sau este de la PD-L, cu cateva exceptii importante...una dintre ele sunt cei de UDMR, care mai nou au Ministerul Culturii si un post de vice-premier???...ce faci mah ?...cultura ungureasca la noi in Romania ?...Domnul sa ne apere...)...

Mai departe...s-a terminat si turul campionatului de fotbal, cu 3 echipe pe primul loc, dar mai important, spun eu, cu detinatoarea titlului, cea care a facut un palmares care merita tot respectul nostru in Champions League, pe pozitia care ii da titlul...ea o va aduce la Bucuresti in primavara Europa League pe nimeni alta decat specialista castigarii trofeului Champions League, FC Liverpool(care aparent are mici probleme)...sa ii uram succes si sa spunem ca Dan Petrescu(care a fost declarat a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor din Romania) si echipa sa(care a avut un super parcurs in 2009, castigand titlul, acumuland 8 puncte in grupele Champions League, calificandu-se in Europa Leauge si terminand turul din nou pe primul loc) merita toata aprecierea romanilor...dincolo de Urziceni, celelalte echipe s-au facut din nou de rusine in Europa, terminand pe "fruntasele" locuri 3 si 4 in grupele lor...la Dinamo zici ca vine Mos Craciun cu foile de transfer si lista poate continua...la Rapid, toata lumea pare destul de multumita(am auzit totusi o chestie despre o nemultumire a capitanului Costin Lazar...sper sa rezolve cu bine daca e adevarat)...

Asa...era sa uit...acum toata lumea incepe din nou discutia despre Revolutie si isi aminteste de oamenii cazuti nevinovati ca victime(cam nashpa parerea mea...ar merita mult mai mult respect si ca statul sa incerce sa mai repare putin din ceea ce nu se poate mai poate recupera...e un pic trist ca ne amintim doar in aceasta perioada si in restul par sa fie inexistenti...nu am prins acele vremuri ca sa afirm mai multe, dar cam asa suna mica mea parere)...

Ceea ce ne bucura este zapada frumoasa si bogata care nu ne-a mai vizitat de vreo 6 ani(daca am calculat eu bine)...autoritatile au fost surprinse din nou(la ce ne puteam astepta...dupa ce ca n-avem sosele, mai sunt si blocate...farmecul vietii la noi ca la nimeni), dar asta e alta poveste...isi face simtit prezenta din ce in ce mai mult spiritul sfant si magic al Sarbatorilor, ceea ce ar trebui sa ne aduca mai multa bunatate si caldura in suflete:)...aaa...tocmai a iesit soarele de cateva minute...sa ne bucuram de aceasta perioada...toate cele bune:)
 

6 comentarii:

  1. Asa..deci..nu ma bag la politica si la sport...nu mai pot, mi-a ajuns...nu mai vreau...Zapada in schimb e draguta daca e sa vad din unghiul meu, daca ma uit asa din al lui tata care face partie de ieri in curte, nu e chiar asa de dragut:D. Eu personal ma bucur ca ninge, acuma vad ca se mai si incalzeste...asta chiar e bine...o sa ma apuc sa fac poze cat inca avem zapada..si gata, tac, ca vorbesc prea mult si te plictisesc.:D:)>:D<si termin si cu emoticoanele si poate te prind ca razi de mine:D gata,tac,tac,hoo...De ce vorbesc eu oare singura?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa observ ca faci parte (in continuare) din acei atenti observatori ce inca nu vorbesc si analizeaza aiurea ceea ce inca se petrece prin jur!
    Bineinteles, trebuie sa te felicit si sa remarc faptul ca , in aceasta minunata perioada (luna cadourilor- Decembrie) ai fost si recompensat cu o diploma!
    Nu degeaba, dar si eu te citesc cu placere!
    In alta ordine de idei, iti urez sa ai parte de sarbatori frumoase, cu sanatate, fericire si implinirea dorintelor ce tin de Bine, Adevar si Frumos!
    Nota Bene
    Nu te-am mai comentat in ultima perioada, am fost prins cu anumite proiecte, dar asta nu inseamna ca nu am lecturat, nu am bloggarit sau nu am mmai postat si eu ceva!
    Si fii sigur!
    Mos Craciun exista si cu siguranta te va vizita!
    Sarbatori Fericite si pline de Lumina Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vobesti singura, vorbesti cu mine:)...si ai descris ceva frumos:)...si imi plac emoticoanele tale;))...nu-i problemuta;))...nu vezi ce foaie mare avem aici la comentariu ?;))...te astept cu povestioare frumoase in continuare:):*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc din nou din suflet pentru toate aprecierile si urarile de bine Zadkielix:)...spre rusinea mea, nu am mai vaut timp prea mult sa te comentez nici eu, dar voi recupera;)...asta e sigur:)...iti intorc si eu urarile de bine, multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti de la Domnul sa primesti:)...mult respect si sa auzim de bine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Craciun Fericit si un 2010 plin de sperante si impliniri pe toate planurile. La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc la fel Cristina:)...sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti de la Domnul sa primesti:)

    RăspundețiȘtergere