duminică, 20 decembrie 2009

Atunci...bine...

Cu vorba domnului Badea, voi incepe acest post, in care voi publica rezultatele cautarilor unora dintre cititori, care au dat peste mine cu ajutorul tovarasului Google...mi s-au parut foarte caterincoase, asa ca am zis sa vi le arat si voua...have fun:)
  •  dor de tine...hmmm...pai sper ca citind pe aici, sa iti mai fi trecut putin...nu prea imi vine sa cred ca iti era chiar dor de mine, dar in fine, sa zicem...
  •  balul bobocilor 2009 nicolae iorga bucuresti...eu din cate stiu am facut mai demult cu un prieten o mica regie a Balului Bobocilor 2009 al Colegiului National "Nicolae Iorga" din Valenii de Munte...acuma, de unde si pana unde s-o gasi la mine asa ceva, voi sa imi spuneti...si asa s-a lasat cu un mic scandal atunci...nu la mine, la prietenul meu...asa e frumos...na...as putea spune "Tara lui Andrei", dar aia ar fi chiar bine...
  •  importanta eticii pedagogice...as putea sa fac acum pe deontologul si sa incep...dar nu, nu sunt eu asta:))...eu doar am scris despre un film care avea ca subiect asa ceva...vi-l recomand:)
  • balul bobocilor valenii de munte...eee...asa mai vii de acasa:)
  • cum pot sa identific ingerul meu pazitor...pai daca reusesti, poate imi dezvalui si mie cheia spre succes;))
  • bal academia de politie 2009...din nou ati cam gresit locatia...nu avem cu gabori pe acileasa pe la noi:D
  • etica pedagogica...mama mama, dar e de belea cu voi(am deja vreo 4 cautari legate de acest subiect)...chiar nu mai sunt pedagogi care se descurca bine la capitolul acesta ?
  • mi-e dor de tine...iar ?:))..."pai ce sa zic...nu stiu...mi-e frica":D
  • rezultat final dind higgins...in primul rand e Ding nu dind, si da, gasesti la mine asa ceva:)...super meci:)...10-8:)
  • vine mosu...speram sa vina la toata lumea:)...eu as putea sa spun ca a venit deja:)
  • mi-e dor de tine blog...mai greu sa iti dai seama de acest lucru...doar cand nu ai net la dispozitie niste zile si chiar esti pasionat de bloggereala...
  • dansuri...hai sa zicem ok;))...era un clip cu un dans de calitate ale celei mai "vechi" prietene ale mele:)...tot de la balul acela mult cautat...merita vazut;)
In speranta ca v-au placut si voua si ca nu am fost prea rau, va urez o zi cat mai frumoasa in continuare:)

14 comentarii:

  1. Cum pot sa identific ingerul meu pazitor????=))=))=)) Stai sa termin de ras si sa imi trag sufletul....Asa...Mi-e dor de tine..sweet..Si tu te sperii...don'soara...Iar vorbesc mult. Hai ca inchid:):* PS:Daca n-ai inteles nimic din comentariu nu ma supar, nu ma laud a fi prea coerenta azi:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Aha, deci ti-ai pus si tu statcounter. Rezultatele se vad !

    RăspundețiȘtergere
  3. Rappa_ru' de ce nu ti-ai luat premiul de pe blogul meu? nu-ti place?

    RăspundețiȘtergere
  4. :))...ce spirit critic ai azi despre tine;))...ti-am zis ca sunt simpatice comentariile:)...glumea la faza aia cu "mi-e frica"...era dintr-o melodie facuta la caterinca:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dap Geocer, m-am gandit sa-mi pun;))...cam asa ceva;))...toate cele bune si Sarbatori fericite:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm...scuze Tasha, dar nu am stiut ca am fost premiat...ma bucura sa aflu asta:)...trec imediat:)...o seara frumoasa si multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai ceva de bine pe www.buriculpamantului.blogspot.com :)

    RăspundețiȘtergere
  8. :) Foarte tare.
    Nu ma prea pricep eu la chestiile de genul, daca ai fi dragut sa-mi spui cum imi pot installa si eu asa ceva, ti-as fi recunoscatoare!

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau sa-mi gasesc si eu ingerasul. :)))

    amigo, te dai la politisti? :)))
    grav.
    foarte.
    :))
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmmm...pai nu e cine stie ce Lillee...si eu il am de curand...e o chestie care se numeste Statcounter, si e un gen de "SRI", cum ar spune cineva special pentru mine;))...cu ajutorul lui afli tot ce vrei sa stii despre blogul si vizitatorii tai:)...uite aici site-ul(http://www.statcounter.com/)...intri aici, te inregistrezi, urmezi pasii de acolo, si la sfarsit o sa iti spuna ei ca proiectul pentu blogul tau a fost activat, ca il poti pune pe blog(o sa iti dea ei un cod sau ceva) si este numai bun de monitorizat:)...daca mai ai nevoie de ajutor poti apela oricand:)...toate cele bune si multumesc de vizita:)...Sarbatori fericite:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Hmmm...ar merge:))...cat despre gabori...cum adica ma dau la ei ?:-/...nu m-am prins de idee:))...toate bune si Sarbatori fericite:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Aia cu ingerul o inteleg... poate ca era un copil micut... si credea si el ca trebuie sa il gaseasca intr-un fel... da cum sa cauti ma pe Google "mi-e dor de tine"? =))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine stie ce se astepta sa gaseasca:))...lasa ca a fost funny:)...o zi frumoasa Fairy:)

    RăspundețiȘtergere