duminică, 6 septembrie 2009

Un nou inceput de drum

In seara aceasta sunt foarte fericit...mai tineti minte cand va aminteam eu ca speram ca Domnul sa ma ajute sa pun cu bine bazele unui nou proiect ?...sau cand va povesteam, din nou, ca sunt la 99% la capitolul regasire, urmand ca procentul lipsa sa vina cat mai repede cu ajutorul Celui de Sus ?...sunt bucuros sa spun din nou ca Cineva acolo Sus sigur ma iubeste(si stiu asta pentru ca niciodata nu m-a lasat la greu si cand am avut nevoie de El) si m-a ajutat sa mai alatur o banda, drumului pe care merg, lucru ce ma face in acest moment, dupa cum spuneam, foarte fericit.

Probabil v-ati dat seama(sau daca nu, va spun acum) despre pasiunea mea privind muzica rap...pentru mine a fost ca o binecuvantare, un ajutor primit cand aveam cea mai mare nevoie, aceasta sprijinindu-ma, vindecandu-ma, maturizandu-ma, formandu-mi o personalitate puternica, si nu un ultimul rand, pregatindu-ma pentru viata si fiind "prietenul"(daca ii pot spune asa) pe care ma pot oricand baza, si care imi da putere de regasire si lupta pentru aspiratiile si visele mele...v-am mai povestit eu prin articolele precedente cate ceva despre ce a fost cu mine si muzica rap, asa ca nu va mai plictisesc cu amanuntele...

Cert este ca am simtit de multe ori ca trebuie sa ii multumesc pentru tot ceea ce a facut si face in continuare pentru mine si poate de aceea am avut vreo 2 tentative sa incerc sa cant si eu(asa cum pot, dar macar sa incerc)...la versuri si rime ma mai pricepeam asa, cat de cat, dar am renuntat usor, se pare...cam in urma cu o luna, prietenul meu, Dulys@n(care are la activ cativa ani buni de cantat in spate) mi-a pus in fata rodul ideilor sale in urma unei sesiuni de creare de negative din Ardeal...au iesit 3 super instrumentale, dintre care, unul, avea sa ma fascineze foarte mult...atat de mult, incat parca rimele imi veneau pur si simplu, foarte lejer...spunandu-i cat de mult imi plac cele 3 piese, si mai ales cea despre care va vorbeam, el m-a sustinut si incurajat(nu era prima data cand a facut acest lucru) in vederea realizarii urmatorului pas...cum aveam in spate cele 2 renuntari usoare, si cunoscundu-ma pe mine ca un caracter foarte luptator, mi-am dat seama ca ar fi pacat sa las sa treaca pe langa mine si aceasta buna oportunitate...asa ca dupa aproximativ 3 saptamani de lucru(nu a durat chiar atat, dar am vrut sa insist asupra a ceea ce faceam, pentru ca sa fiu eu multumit, in primul rand...vorba lui Bitza..."Nu canti pentru nimeni, pana nu canti pentru tine"), imprimare de idei si suflet mult(ca de obicei...in toate lucrurile pe care le fac, pun o particica din mine) a iesit piesa:)

O fi buna, o fi rea, nu ma pot proununta eu...va las pe voi insa sa apreciati acest lucru(daca bineinteles, aveti placerea) si astept parerile voastre, criticile, sau orice fel de alte completari, asa cum ne-am obisnuit, aici, pe spatiul meu de regasire virtuala...de mesajul piesei(zic eu), ar trebui sa tinem cont toti...multumesc Celui de Sus si lui Dulys@n:)

Rappa_ru' - Nu uita cine esti (produced by Dulys@n)

29 de comentarii:

  1. mie imi place foarte mult. and u know that.:D bravo tie ma friend.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. si ti-am zis ca-mi place vocea ta....

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult Julie:)...dap, stiu ca iti place vocea mea:P

    RăspundețiȘtergere
  4. da, man, asa cum ti-am spus este o piesa foarte reusita, si sunt aproape convins ca toata lumea care o sa o asculte o sa spuna acelasi lucru. Iar de faptul ca te-am ajutat, nu trebuie sa te simti niciodata indatorat cu asta pentru ca eu ceea ce fac, fac pt ca imi place foarte mult sa ajut(neconditionat, cum multi nu ar face-o). Iar pentru tine a meritat si efortul de a insista putin.

    numai bine, sa faci multe piese de acum inainte si sa ai parte numai de realizari in viata :)>- bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu frate, asa sunt si eu si ma bucur ca ne asemanam mult in multe privinte:)...multumesc la fel:)...multa bafta si respect:)>-

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stii ca nu ma pricep la acest stil muzical, asa ca nu ma pronunt, altfel as spune niste prostii. Dar iti urez sa ai succes si multe realizari in viata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult Geocer:)...si eu iti urez asemeni:)

    RăspundețiȘtergere
  8. bafta cu rappul :D
    mai ascult cateodata genul acesta muzical si chiar imi place :) Sunt melodii bune ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult verde amar:)...succes si tie la ascultat:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo... e buna melodia :)
    Asteptam urmatoarea melodie sau de ce nu un album :).

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc Xander:)...vom vedea ce va urma si cu ce inspiratie ma va inzestra Cel de Sus...momentan, sunt foarte multumit de prima piesa:)

    RăspundețiȘtergere
  12. yuhuu..ce-mi plac vestile bune!
    Este frumoasa melodia, mie imi place, asa ca iti transmit FELICITARI si multa multa bafta pe viitor. Doamne Doamne sa te ajute sa realizezi ceea ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult de tot Anne:)...ma bucur sa aud ca iti place si ca ti-am adus un mic zambet pe buze:)...Doamne Ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  14. FELICITARI!!!Sunt sigura ca o sa ai succes pe mai departe!! Ma bucur din suflet!:*:* Pace interioara si lumina sa ai intotdeauna cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc mult Sasha:)...despre succes...nu stiu daca e cazul...nu urmaresc acest lucru, decat sa realizez din nou, cu mult suflet si pasiune, ceva in care sa ma regasesc si care sa imi aminteasca de mine, si de asmenea, speram, benefic pentru cei ascultatori si cititorii blogului meu:)...multumesc la fel de urari si aprecieri:)

    RăspundețiȘtergere
  16. "In viata nu reusesc decat cei care au curajul sa se aseze in calea destinului" imi spunea o buna prietena acum un an. Incet, incet am constientizat cele spuse de ea. Acelasi lucru as vrea sa ti-l spun si tie! Curaj in cele propuse de tine! Nu te limita doar aici continua si cu noroc si ajutor din partea Domnului vei izbuti!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte adevarate vorbe:)...da-mi voie sa o apreciez mult pe prietena ta pentru ceea ce a spus si sa iti multumesc pentru urari si incurajari, Cristina:)...numai bine si Doamne Ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Iti dai seama ca asta este stilul de muzica pe care doar nepotii mei il adora si il inteleg...si poate Deb, fiica mea cea mai mica.

    Mi-a placut melodia ...doar mi s-a parut ca muzica instrumentala e mai puternica decit vocea; as fi prefrat ca sa o aud doar pe fondal si ce spui tu sa fie mai audibil.

    Mi-a fost greu sa inteleg cuvintele;asta insa pot s-o pun si pe seama nestiintei mele de a ma raporta la o astfel de muzica.

    Iti doresc mult curaj...si mult succes. Uita-te mereu inainte, nu inapoi...

    Cind ai sa scoti primul CD am sa-ti cumpar unul...vezi doar sa aiba un text curat sa pot sa-i las pe nepoteii mei sa asculte la el...

    RăspundețiȘtergere
  19. Mie imi place foarte mult melodia. BRAVO!
    Si intr-adevar ai o voce foarte frumoasa!
    Sa ai mult mult succes in ceea ce doresti sa faci mai departe!
    Noi suntem aici sa te sustinem... noi... primii tai fani! Si cu siguranta nu vom fi singurii!

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc mult Rodica Botan...da, mi s-a mai spus ca poate ar fi fost mai bine sa mai implementez inca putin volum pe voce, dar asta este...prima melodie, primul proiect...speram ca Domnul sa ma ajute sa fie bine in continuare...nu stiu daca o sa scot CD, nu m-am ganidt inca asa de departe, dar cert este ca o sa incerc sa imi exprim cat mai bine ceea ce am de spus, prin melodii si aici pe blog...o zi buna:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc mult Fairy pentru toate aprecierile si pentru ca ma sustii:)...mult succes si tie in continuare:)

    RăspundețiȘtergere
  22. Commentul celalalt l-am scris aseara. Uite este dimineata, m-am trezit inaintea ceasului cu un gind. Uneori mintea imi lucreaza de una singura in timp ce dorm...

    M-am gindit azi noapte deci...cum ar fi sa faci niste Psalmi asa...
    O muzica potrivita Poti sa repeti unele versete pentruca chiar si in evreieste poezia era de fapt repetarea aceleiasi idei in alte cuvinte. Ia de pilda Psalmul 23, nu stiu cit esti de familiar cu el...un buchet de ginduri nemaipomenite. Ai avea audienta in toate grupurile religioase si de ce nu ...si in celelalte. Ar fi ceva nou...sper...ca n-am mai auzit inca...Imi mai plac Psalmul 121 si preferatul, preferatul meu este 139.

    Doar o idee...sper sa te incinte. O zi buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu sunt foarte familiarizat cu Psalmii, si este, intr-adevar, o idee demna de luat in considerare...genul sugerat de tine exista deja, se numeste hip-hop crestin, insa nu stiu cat de mult pot sa ma identific eu cu genul muzical...momentan, ceea ce fac si cu ajutorul blogului, si prin melodie, si cu ajutorul Domnului, prin urmatoarele, daca vor fi sa apara, este sa imi exprim propriile simtiri, ganduri si idei...multumesc de sfat, si cine stie...poate intr-o zi, imi va fi folositor:)...o zi buna iti doresc si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca ai o Biblie incearca sa citesti Psalmul 139. Merita deranjul...Iti va da o perspectiva noua si unica in a exprima cine sintem si cit sintem de importanti pentru Cel ce ne-a creat si ne cunoaste inainte sa fi existat chiar. Ar raspunde si la intrebarea mult discutata de oameni: cind incepe viata cu adevarat...la concepere? Din Psalmul asta realizezi ca inainte de a te fi creat Dumnezeu te cunoastea deja si iti scrisese toare zilele acre iti erau daruite inainte sa fi fost vreuna din ele.

    In zilele cind ma simt parasita sau dezamagita de viata, gindul ca Dumnezeu ma cunoaste asa de amanuntit si ca m-a creat nu la gramada ci unica, imi da o deosebita mingaiere si curaj si energie sa fiu, sa exista in forma cea mai apropiata de persoana care am fost harazita sa fiu. Numai gindul ca Dumnezeu "ma cunoaste" pe mine...un pumn neinsemnat de tarina...e greu de conceput...

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc Rodica Botan:)...nu este deranj:)

    RăspundețiȘtergere
  26. eu nu te mai felicit, deja ai atatea felicitari si urari pe aici.. eu iti zic doar atat, ca te iau la bataie daca nu te tii de treaba. ai talent, profita de el!

    RăspundețiȘtergere
  27. Multumesc Crystalball:)...e bine de stiut;))

    RăspundețiȘtergere