miercuri, 30 septembrie 2009

Sa aberam pe o tema data(partea a saptea) - Life moves pretty fast...

Dupa cum stim cu totii, timpul este cea de a patra dimensiune care este prezenta in viata noastra...am mai adus in vedere aceasta tema, si am ajuns inca de atunci la concluzia ca timpul este subiectiv...pentru mine poate fi intr-un anumit fel, pentru tine in altul si lista poate continua...

Ca tot veni vorba de timpul liber(care in sistem normal de lucru cam lipseste), ajungem si la vacanta...mai ales la VACANTA MARE...n-o sa devin si eu nostalgic dupa aceasta, pentru ca nu as mai evidentia nimic prin acest post de "aberatii"...insa, pot spune ca aceasta vacanta mare, care s-a incheiat de aproximativ 3 saptamani, dintre clasele a 11a si a 12a, pentru mine, a avut un rol foarte educativ si moralizator pentru mine...

La sfarsitul anului scolar precedent imi doream foarte mult acest lucru, dupa care, brusc, nu mi-am mai dorit-o aproape deloc...stiam ca e cam ultima vacanta in care voi sta si eu mai linistit, dar nu ma mai interesa...gandurile mele erau nu plecate departe, ci poate 2 luni pe luna(cum ar fi fost varianta a doua de articol de "aberatie" nr.6)...am zis pana la urma ca e ok, o sa reusesc sa imi pun ordine in lucruri, o sa ma odihnesc, etc...cum nu e mereu dupa cum gandeste si doreste omul, pot sa spun ca mi-am cam pierdut o luna de vacanta pe practic nu stiu ce...daca ma gandesc acum, in afara de o saptamana si un pic la mare si olimpiada nationala de la Stiintele Pamantului, eu nu stiu ce am facut pana la sfarsitul lunii iulie...dupa aceste evenimente, avea sa se produca efectul moralizator pentru mine...aveam sa descopar cat de mult o pretuiesc pe ea, vacanta, precum si casa...nu mi s-a mai intamplat vreodata asa ceva, si de atunci, am facut tot ce puteam ca in fiecare zi, sa traiesc la cat se poate de inalt nivel...pentru acest aspect, le multumesc prietenilor mei si Lui Dumnezeu, alaturi de care nimic din toate aceste lucruri, nu ar fi fost posibile...

Ca de obicei(cum spuneam...timpul e subiectiv)...lucrurile bune si momentele in care esti fericit, dureaza putin, asa ca uite ca ne-am trezit din nou, in plinul oboselii din timpul saptamanii...toate cele bune:) 

Acest articol este scris in cadrul jocului "Sa aberam pe o tema data". In afara de mine, in cursul zilei de azi vor abera pe aceasta tema si ceilalti participanti si anume  Canguru,Cell61, Compadvice, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Simion Cristian



Tema zilei de 30 septembrie este  

“Ce mica-i vacanta mare”, propusa de Iulia
  

14 comentarii:

  1. bre asta nu e aberare..e concret..imbratisare o zi minuata..seara..e seara..nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate nakudo...am zis sa mai pastrez putin realitatea pe tava "aberatiei"...multumesc la fel:)...dap, cam seara;))

    RăspundețiȘtergere
  3. O realitate frumoasa, o poveste adevarata, o aberatie nostalgica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru vizita.Profita din plin de timpul liber pentru ca va veni vremea cand ai sa-l cauti si nu osa-l gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine spus Darael:)...o seara buna:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu placere marcu:)...realizez pe zi ce trece lucrul acesta:)...multumesc si eu la randul meu de vizita, si te mai astept pe aici:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pura imaginatie... din 2005. Multumesc de vizita

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu placere Raluca:)...multumesc si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce crezi că e ultima vacanţă în care vei sta liniştit? Nu intri la facultate? Să vezi atunci vacanţe! Sau ai de gând să ai boabe pe toamnă? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate din punctul asta de vedere...ma referam aici, ca odata cu intratul la facultate, o sa inceapa sa ma preocupe probabil ganduri mult mai complexe, legate de viitoarea slujba, loc de munca, etc...nu o sa mai fie ca pana acum...ramane de vazut... mergem cu Domnul inainte mereu:)

    RăspundețiȘtergere
  11. nu stiu daca sa ti-am mai spus, dar aia a fost ultima ta vacanta mare:D
    imediat dupa scoala tu o sa decizi cand o sa ai vacanta si te asigur ca aici o sa te lovesti si de bani si de timp si de oameni ca sa iti faci o vacanta mare, de aceea e bine sa inveti de pe acum sa imbini utilul cu placutul;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Dap, mi-ai mai spus, dar nu ma supar ca imi reamintesti, pentru ca sunt binevenite sfaturile tale:)...cred ca ai dreptate, si, da, trebuie invatat lucrul acela:)...multumesc pentru sfaturi:)

    RăspundețiȘtergere