duminică, 13 septembrie 2009

Al 13-lea ceas

Mda...e duminica de dinainte marelui eveniment desfasurat maine(wow ce chestie...), in teorie cam ultima zi de relaxare de care ar trebui sa profitam, fara probleme...probabil maine o sa ne "bucuram" de acelasi scenariu obosit, plictisit si plin de "entuziasm", din care vom vrea cat mai repede sa iesim. Dincolo de aspectul intalnirii cu colegii si cu prietenii sau cunostintele de pe la celelalte clase, o sa ne saturam probabil din prima saptamana de scoala...nu prea cred ca sunt motive pentru care sa zici..."ahhh, fratie...ce imi place la scoala...as sta aici zi de zi, nu numai 6 sau 7 ore/zi, ba mai mult...am o placere maxima cand ma aflu aici"... hai sa fim seriosi...mda...si cam atat despre institutia aceasta...nu de alta, dar ma voi satura pana peste cap, si imi voi da nervii la pachet doritorilor, alaturi de oferta promotionala..."la 2 pachete de nervi, veti primi si un al treilea cu stres"(yeeee !!!)...acuma, lasand caterinca serioasa, probabil o sa fie un an mai criminal, mai pus pe distractie si pe alte alea cu colegii, ca doar na, un an suntem si noi a 12-a, si tot unul, vom mai ramane in formula aceasta, deci trebui sa ne bucuram de el...

Asa...cum spuneam azi e duminica magica...al 13-lea ceas, cum s-ar spune...am dormit cam vreo 10 ore si jumatate(baban...in timpul scolii, o sa dorm 11 ore din bucati in 2 zile;)) ), am avut niste vise demne de "istorie"(ma bantuie trecutul glorios si prezentul decazut in unele nopti:)), ca sa fim deontologi) toata noaptea care m-au odihnit totusi destul de bine(nu mai dormisem si eu ca lumea de marti incoace:D), m-am gandit sa scriu postuletele acesta, pentru ca trebuie sa ne amintim de duminica aceasta, am cotrobait un pic prin unele bloguri(mai am insa de recuperat destul din lecturi, dar se va face intr-un timp bine determinat...asta e, ma scuzati:D),acum ascult un pic de CTC si Carbon si ma pregatesc sa ies si eu de prin casa, ca voi avea timp destul sa stau in ea, mai ales ca vine sezonul climatronic toamna-iarna...asa ca bucurati-va de ultima zi cum puteti voi mai bine, pentru ca dupa aceea, in mare parte se vor bucura altii de zilele voastre libere;))...succes si toate cele bune:)

12 comentarii:

  1. stii ca eu astept de mult ziua de maine.:))
    eu ma bucur cel mai muult.:D


    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine asa...sau cum ar spune Mircea Badea : "atunci...bine";))...succes la school:)

    RăspundețiȘtergere
  3. maine va fi diferit. de ce?

    Binevoitorul tau director Vulpe a invitat clasele de a 12a de anul trecut( in special clasa mea si aici nu glumesc chiar daca o sa par sarcastica, dar nu ma pot abtine sa nu fiu) sa ii laude cu meritele lor (doar a catorva dintre ei ar fi normal, nu cu toti "desteptii" care au reusit cu greu noroc sa intre la o facultate de stat pe baza de concurs de dosare la transilvania in ultimii 10:D)

    bineinteles ca eu nu o sa imi fac aparitia pe acolo, din cauza "dragostei" pe care o am fata de institutia scoala. unii profesori sunt ok (cei pe care i-am avut eu au fost in limite acceptabile si o sa vezi ca si tu o sa zici asta la sfarsitul anului scolar) dar colectivul nu.
    nu vreau sa imi aduc aminte clipele "minunate" petrecute la scoala si sa retraiesc altele.
    deschiderea anului scolar este asemeni unei parade. nu ca pe vremea "tribunului", ci mai rau. fetite care vin care mai de care sa se laude si cu nasucul lor scurt in vant si masinute... fitze adica prostie multa. sfarsitul anului scolar mi-a placut intotdeauna ca fapt ce semnifica finalitatea unui lucru, din nou colectivul a avut grija sa nu il faca placut.

    ce bine ca am scapat (din pacate nu pot spune vie si nevatamata:D)
    mult succes in noul an scolar. e posibil sa iti placa:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce imi place:)...le zici asa frumos, corect, realist, din suflet si cu compasiune...intr-un fel, stii cat de mult astept sa pot spune si eu unele lucruri ?...dar inca nu o pot face, trebuie sa ma mai supun regimului inca un an. Domnul sa ma ajute si sa ne ajute sa fie bine, sa reusim ceea ce ne propunem, si sa fie bine...pe urma, vom vedea noi ce va mai fi...multumesc si succes mult si tie:)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu prea m-am supus. fara uniforma, fara purtat decent la scoala(unghii de 1 cm negre:)) chiulit din cand in cand, cu scop nobil de a invata. sfatul meu treci pe la medicul de familie, mai saluta-l din cand pt ca in curand o sa vrei scutiri:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm...oare ?...eu n-as miza prea mult pe aspectul asta...poate chiar deloc...doar ma cunosti pe mine...am muncit mult sa imi fac un nume in scoala aia si ambitia nu ma lasa sa fiu mai prejos decat in alti ani:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Multam:)...welcome in the club;))...desi cred ca faceai parte din el de multa vreme;))

    RăspundețiȘtergere
  8. sincer iti spun ca de cand am terminat scoala, si mai ales cand se apropie ziua cand incepe scoala ma incearca un feeling tare ciudat, pentru ca nu mai pot sa beneficiez si eu de nervii aia in care simteam ca mi s-a terminat vacnta. Acuma pot spune ca sunt intr-o vacanta continua...ca la facultate numai cand ai sesiune inveti, in rest e labareala mare...o sa vezi si tu :P. Ce pot sa iti spun mai mult decat ca sa ai un inceput de scoala asa cum trebuie, sa poti trece cu brio peste toate obstacolele de anul asta (lucru de care nu ma indoiesc ca o sa se intample) si restul cred ca o sa ti le mai spun si face to face:P


    si odata cu postule asta, cred ca mi-ai starnit un dor ciudat de scoala...asa ca maine e posibil sa dai de mine pe acolo...ca nah...lumea e mica totusi :) bafta mult si succes mult

    RăspundețiȘtergere
  9. E bine de stiut chestia cu scoala...sunt sigur ca si mie o sa mi se faca dor la anul pe vremea asta, ca doar na...o data trece si omul prin scoala...in rest ce sa zic...abia astept sa ne intalnim prin zona...si asa...maine e deontologeala;))
    Multam mult de incurajari si suport, ca intotdeauna:)...bafta si respect:)>-

    RăspundețiȘtergere
  10. MDA!
    Ai dreptate !
    Titlul tau m-a dus cu gandul la un celebru film, dar in care era vorba de ore!
    E buna sintagma aceasta!
    Respect colega!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc colega:)...bafta si mult respect:)

    RăspundețiȘtergere