luni, 31 august 2009

Acelasi loc...acelasi mediu realist...

Azi a fost prima zi mai rece(si inca mai este, ca nu s-a terminat, dar voiam sa pun accentul pe caracteristica zilei) de dupa o perioada calduroasa destul de lunga...da, am putea sa spunem ca toamna ne ameninta inca din ultima zi oficiala de vara, prin armele specifice...dar nu, nu vreau sa cred ca asa va fi de acum incolo...in fine, dincolo de aceste aspecte, am iesit astazi putin, fiind nevoit sa vizitez pe cineva...nu era mare distanta, cam vreo 10-12 minute de mers...ce e asa special la ce am facut eu azi ?...absolut nimic...dar diferenta dintre perspectiva vremii privita din camera si cea de afara, difera foarte mult...si nu neaparat din prisma temperaturii...

Am putea spune ca da, se pare ca vine toamna...si din nou, cum bine imi reamintea
Danielix..."nimic nu e nou sub soare"...care soare ?...cel acoperit de nori in cazul acesta...dincolo de aspectul naturii, m-au incercat aceleasi sentimente si senzatii pe care le traiesc in fiecare an in aceasta perioada...care ar fi acelea ?...a mai trecut un an, am mai imbatranit cu unul, timpul pare mereu sa se ingusteze, nu stiu cat de pozitiv este raportul dintre ceea ce as fi vrut sa realizez si ceea ce am realizat de acum un an si pana acum, incepe din nou scoala(nu o sa ma vait acum ca sunt clasa a XII-a si ca "vai ce o sa fie...din nou la nenorocirea aia de scoala"...dar o sa spun decat Doamne Ajuta, pentru ca toti avem nevoie de aceasta rugaminte pentru ce va urma in vietile noastre), mai e putin si vine ziua mea...o sa fac 18(wow ce chestie...ma lasa rece...si nu era vremea, de data asta...singurul lucru ce mi se pare pozitiv este faptul ca o sa pot sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere, in rest vreau sa fiu copil mai mult ca oricand, sa nu am grijile si gandurile de acum), si nu in ultimul rand...starea pe care vremea aceasta "glorioasa" ne-o da...parca zici ca suntem roboti(la mine nu are efecte decat pe moment, dar probabil staruind, ma va introduce si pe mine in rutina MEMOzilnica)...

In final ce pot sa zic ?...ramanem aceiasi...sau macar incercam...ne bucuram in continuare de ultimele zile de vacanta pentru ca vom avea timp destul sa ne tocim nervii in timpul anului...cat despre vreme...eu zic ca este doar un alt aspect cu caracter subiectiv...iata si cateva poze sugestive(zic eu) surprinse de mine, din orizontul local...


























































10 comentarii:

  1. Iti urez inca de pe acum un an scolar implinit, e un an decisiv. Clasa a XII-a...hmmm... ma apuca teama cand ma gandesc. Vine si timpul meu acum a XI-a maine a-XII-a trece timpul!!! De asemenea iti urez succes si la examenul de conducere!


    P.S In week-end vremea se imbunatateste!

    RăspundețiȘtergere
  2. superbe poze. imi plac. si da. e trist. ultima zi de vara. cea mai tristi.:( /u know why/

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, M.Cristina:)...nu trebuie, un pic de incredere in tine si in Cel de Sus si totul va fi bine:)...iti urez si tie succes si un an bun, fericit si implinit si multumesc inca o data pentru urarea de la final:)...Doamne Ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multam Julie:)...nu trebuie sa privesti asa, fiecare zi si perioada a vietii isi are farmecul ei, trebuie doar descoperit;)

    RăspundețiȘtergere
  5. da, dar tu stii la ce ma refer.:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Dap:D...asta e viata, o intreaga lupta dupa fericire...don't worry, la un moment dat, tot o vom regasi, mai devreme sau mai tarziu:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da... pozele tale imi provoaca un somn cumplit. Nu de plictiseala sa le privesc si pentru ca atunci cand e asa innerat si urat afara, pentru mine e vremea perfecta pentru a lenevi in pat si a dormi! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu cum e...dar mi s-a parut foarte tare linia dintre ceata si cea ce se zareste...intregeau peisajul intr-un mod aparte, dupa parerea mea:)

    RăspundețiȘtergere